• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Böyle gitmez başkan! METİN GÖKALP

Böyle gitmez başkan!

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.08.2018, 00:00

Topa girmeden çok önemli bir konu... Çok dikkatimi çekiyor.
Bakıyorum, futbol borsasında futbolcular, inanılmaz rakkamlarla ifade edilmekte... Ülkeler 'kriz!' ile cebelleşirken, katrilyon dolarlar konuşuluyor ortalıklarda!
Bu ortamı en fazla gündemde tutanlar da, Ali Koç ve Fikret Orman'dır, gördüğüm kadarıyla. Nereye geleceğim mesela? Fazla uzağa gitmeden Fikret Orman, Dünya Kupası'nda prim yapan Vida ve Pepe'nin satılması konusunu, gündemden düşürmüyor!
Bizler, 'Beşiktaş savunması dağılıyor!' diye yana yakılırken, O'nlar, belli yaşa gelmiş ve piyasa yapmış bu futbolcuları, en fazla ücretle 'nasıl satarımın!' uğraşında...
Vidal ile Pepe'ye yol verilecekse eğer, Kara Kartallar'ın savunmada çok sıkıntı yaşayacağını vurgulamıştım, tee işin başında! B 36 Torshavn gibi köy takımını andıran, stadı stada benzemeyen ve hala 'Beleştepe(!)' seyircileri olan bir takıma karşı eksikliklerin, gönderilecek adamlar konusunda yanılgı yaratacağının da, altını çizmişdim mesela!

SAKIN ALDATMASIN

Fazla uzattım... ''Köy Takımı!' diye dile getirdiğim Torshavn karşısında savunma, iyi gözükmüş olabilir. Beşiktaş'ın, ezici bir baskı koyduğunu da söyleyebilirim, ilk yarı boyunca... Ancak; aldatmamalı, aldatmasın!
Koca kırk beşte kaleci Tolga kahve içerken, Larin ve Caner ile tabelayı ikilemesi, amatörlere karşı, ağzımıza sürülen iki parmak bal sadece! İkinci yarıda Oğuzhan, Larin ve Love'un golleri tribünleri coşturdu.
Şimdi, şöyle bir çelişki çıkıyor ortaya! Fikret başkan, ekonomiyi denkleştirmek için, futbolcu satışlarına odaklanmakta! Şenol hocam, sık sık öncelikle golcü sıkıntısı olduğunu dillendirmekte! Ben garip; kaleci Fabri, Pepe ve Vida'nın kaybıyla, difransiyelin (savunmanın) dağılacağı konusunda hala ısrarcı! Hadi bakalım üçümüzden, hangimiz haklı? Yaniiii ekonomide önemli başkan Orman; ama böyle gitmez, gitmeyecek de!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA