• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Bravo’ Şenol Hoca! METİN GÖKALP

‘Bravo’ Şenol Hoca!

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.09.2018, 00:00

Son iki gün içinde, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin aldığı dudak uçuklatan sonuçlardan sonra Bursa'da, yeni bir sürprizle karşılaşmamız, merak konusuydu aslında! Bu başkanların yaptığı transferler, buna çanak tutan çok bilmiş teknik direktörlerin ışığında, gırtlağa kadar borç batağına bulaştırılmalarına, hayret ediyor insan! Hayret ki, ama ne hayret(!) Kendi fabrikalarında başarıdan başarıya koşarken, yönettiği kulüpleri 'iflasın!' eşiğine taşımalarının matemati - ğini, varsa bir bilen, gelsin anlatsın benim koca kafama(!) Diğer bir konuysa, teknik adamların oyuncu tercihlerindeki 'tuhaf!' tercihleri... Neyse ki Şenol Hoca dün, kenarda top toplayıcıların bile tabelaya çok basit yazabileceği, oyun kurgusuyla çıktı sahaya...

TOLGAY VE MEDEL ŞAŞIRTTI

Çıktılar da, renk körü olduğumu sandım, koca ilk yarı boyunca! Yani; beyazlıların sürekli atak yaptığı... Her daim topa sahip olduğu... İlk gol pozisyonu yakaladıklarının yanı sıra, siyah formalıların, ıkıla-sıkıla ge - riden çıkma kabızlığı yaşadığı! Orta alanı Mehter Marşı eşliğinde geçme mentalitesi!
Daha da öteye gideyim, göklere sığdıra - madığım Tolgay ile Medel'in, her zamanki iletişimi kuramamaları yüzünden bu günün sabahı, neredeyse bi göz doktoruna gö - rünme kararı alacaktım. 'Beyazlılar' mıydı Beşiktaş? Yoksa; 'Siyahlılar' mıydı, Bursa?
Yine kötü bir başlangıcın ilk dakikalarında, Oğuzhan'ın pasıyla, Babel'den gol var var olmasına da futbolcuların, Şenol Güneş'e dair bir güvensizliğin olduğu, bal gibi ortada(!) İfadem, salt şu karşılaşmaya göre değil. Çünkü Hoca; formayı dağıtırken adalet terazisini, tam çalıştıramıyor maa - lesef! Hep gergin... Sürekli, öfkeli! Sürekli, her daim, kavgaya hazır! 'Manevi oğulları Oğuzhan ve Necip konusundaki fazlaca ısrarı, bilsin ki, başını yakacak!' dememe kalmadı ki Sakho, yapıştırıverdi beraberlik golünü, iyi mi? Her zamanki gibi yanılt - madı! 'Bravo' diyelim, Şenol Hoca'mıza(!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA