• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Caner’i niye atamadın bilader? METİN GÖKALP

Caner’i niye atamadın bilader?

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.10.2017, 00:00

Galatasaray-Fener karşılaşmasının 'pata-pata!' bitmesinden sonra Beşiktaş, kıs kıs gülen ve göbeğini kaşıyan adam konumundaydı ama biliyordu ki, bir gün sonraki Başakşehir, bir kılçık gibi takılabilirdi boğazına! Diğer bir handikabıysa, özellikle yabancı futbolcuların, Şampiyon Kulüpler maçlarına verdiği önemi, ligde göstermemeleri... Çünkü vizyon, orası! Çünkü pazar, orası! Fikret Orman'ın bile rahatsızlığının mihenk noktası, işte burası! Çok organize bir ekip Başakşehir... Gerilla misali herkes, birbirinin arkasını kolluyor. Yaptıkları koşular, gereğinden fazla... Hatta diyebilirim ki; gırla, gırla... Nitekim Beşiktaş, ilk yarı boyunca, savunmadan top çıkarmakta, atak yapmakta yaşadığı 'kabızlık!', bu baskıların sonucu...

İDARE ETTİLER YANİ!

Savunman, beş adamla 'göbek taşı!' gibi, eğer kalecinin önünde çakılırsa! Atiba ile Tolgay'ın, bu adamlardan sağlıklı toplar alamazsa! Tanımakta güçlük çektiğim Lens, ortalarda avare avare dolaşır ve Quaresma'n, tırışkadan nameleri oynuyorsa eğer, elbette Cenk topla buluşamaz! Elbette Volkan Babacan'ın omuzları, bir kez bile çimlere değmez arkadaş! Yahu dakika altmışlara gelmiş, top bi oraya bi buraya gidiyor ama, kale sahasının içine indirilmesi ve şut atılamamasını görünce, dedim ki bunların hepsi, Galatasaray ile Fener'den kopya çektiler bu hafta... Her iki ekip için, kabız geliştirilen pozisyonların istatistiklerine baktığımda, Başakşehir son dakikaya kadar, ciddi öndeydi dün akşam... Yani şans Adebayor ve Visca'nın yanında olsaydı eğer, başları önlerinde gideceklerdi soyunma odalarına ancak Kerim'in attığı son dakika golüne, Tosic'in yanıtı, son dakikalara heyecan getirdi sadece... Beşiktaşlı'ların başları eğilmedi böylece... İdare ettiler yani!
Haa! Bu ara... Çok rahat maç yönettiğini sanıyor belki, Mete Kalkavan beyefendi, Caner'i, o küfürlerine rağmen niye atamadı, niye?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA