• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sharapova kazandı ama NECDET KESTELLİ

Sharapova kazandı ama

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2015, 00:00
Grand Slam'lerden sonraki en önemli turnuva olan İndians Wells'e bütün büyük oyuncular çok fazla ilgi göstermiş. Bereket ki yine uykusuz kalarak izleyebilme şansımız olabiliyor. Turnuvada İlk fireler da ortaya çıktı. Radwanska ve Wozniachy... Pazartesi günü oynanan Sharapova/Azarenka maçı çok kötüydü. Taraflar hiç olmaz yerlerde çift hataları ile oyunun zevkini kaçırdılar. Tek bir hakem hatası ise Azarenka'nın ilk seti alma şansını yok etti. Sonunda kazanan Sharapova oldu ama bu formuyla nereye gider bilemiyorum.

Tenise okullara önem verilmeli


Son senelerde kendini gösteren liselerimiz seviyesindeki tenis başarılarının altında, bazı okulların, kendi kulüplerinde yetişmiş ve zaten başarılı tenisçilere eğitim bursu vererek okul takımlarına kazandırmaları yatmaktadır. Bu okullarımız, bu sayede hem bu başarılı çocukları sporda tutarak sporlarını geliştirmelerine, hem de iyi birer birey olarak yetişmelerine olanak sağladıkları için örnektirler. Bu bakımdan İzmir Yamanlar Koleji'ni ve İstanbul Okyanus Lisesi'ni ve yöneticilerini kutluyorum. Ve diyorum ki tüm okullar özel olarak spora önem vermeliler.

Yönetmelik iyi hazırlanmalı


TTF 4. Uluslararası Tenis Çalıştırıcıları Gelişim Semineri BABOLAT'ın destekleriyle 13-15 Mart tarihleri arasında Antalya'da Limak Arcadia Oteli'nde yapıldı. Seminer TTF-TAB Başkanı Füsun Yargovan'ın eğitim ve tecrübelerini içeren sunumlarıyla gerçekleşti. Sonuç raporunun yakında açıklanacağını umuyoruz. Ancak yönetmelik hazırlamak, test etmek ve sırası geldiğinde de uygulatmak ve kontrol etmek çok ciddi bir iştir.
Senior müsabaka yönetmeliklerinde ciddi çelişkiler gözümüze çarpıyor. Umarım incelenir de konunun üstüne gidenler çıkar.

Göğsümüzü kabarttılar


ISF Dünya Şampiyonası DAVİS CUP'ta ki başarısının heyecanı azalmadan bu sefer de liselilerden gelen büyük bir başarı haberleri bizleri yine çık coşturdu. Doha'da (Katar) nefis bir organizasyonla şölen havasında gerçekleşen şampiyona geçen pazar günü sonlandı. ISF Dünya Liselerarası Tenis Şampiyonası'nda İzmir Yamanlar Koleji erkek takımı dünya üçüncüsü olurken, İstanbul Okyanuz Koleji kızlar takımı da dünya ikincisi oldu.

Hepinize teşekkürler


Antalya'da düzenlenen Türkiye Universitelerarası 2. Lig Tenis Şampiyonası'nda Mustafa Kemal Üniversitesi, kız ve erkek takımları ikinci olarak turnuvayı başarıyla tamamladı. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum... Tüm okullarımızın olabilecek önemli bir konuda dikkatlerini çekmek istiyorum; Takım oyuncularının seçimi, ilerisi düşünülerek lütfen şeffaflıkla, hakkaniyetle ve objektif bir şekilde yapılsın. Kim en iyiyse o seçilsin.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA