• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Optimum Tenis Akademisi NECDET KESTELLİ

Optimum Tenis Akademisi

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.08.2015, 00:00
Optimum Tenis Akademisi örnek ve idealist bir yaklaşım ile Milli Veteranları Dünya Takım Şampiyonalarına hazırlıyor... Bu girişim ile millilerimiz Optimum'da, tekler stratejisi, çiftler stratejisi ve vuruş teknikleri ile kondisyonerler eşliğinde yorucu olmadan turnuvaya hazırlık antrenmanları yapabilecek. Bu ve buna benzer girişimler, aslında çok gerekli olduğu gibi yetkililer tarafından da muhakkak teşvik edilmeli ve yaygınlaştırılmalı. Aslında bu organizasyon Tenis Federasyonu tarafından düşünülmeli, hatta yapılmalıydı. Herkes (seçilmiş milli oyuncular) kendi şehirlerinde federasyonun antrenörleri tarafından eğitilmeliydi... Ne kadar da yararlı olurdu.

Bizden haberler

* Bakırköy'de düzenlenen 10 bin dolar ödüllü ITF Women Pro Circuit Turnuvası'nın çiftler finalini oynayan sporcularımız Melis Sezer ve Ayla Aksu, tekler finalinde karşı karşıya geldi. Ve Melis bu yıl altıncısını kazandığı şampiyonluğa uzandı.
* Erzurum'daki Kardelen Cup Erkekler Future Turnuvasın'da Tuna Altuna, çiftlerde bu sene 11. defa zirveye çıktı. Tuna, teklerde çok başarılı olmasa da çiftlerde inanılmaz bir performans gösteriyor. Hep söylüyoruz. En iyi tek oyuncuları, çiftlerde en iyi takımı oluştururlar diye bir kural yok. Çift takımı özel olarak seçilmelidir. Bunu gerçekleştirmek çok mu zor acaba?
* İstranbul Cup'a katılamayıp kendini Bakü Turnuvası'na atan Başak Eraydın, orada teklerde yarı final, çiftlerde ise finalist oldu. Ardından Moskova'ya geçen Başak, ana tabloda mücadele ediyor.
* Swiss Open Gstaad'ta çeyrek final için çıktığı maçta Giraldo'ya elenen 82. sıradaki Marsel turnuvaya veda etti ve bir sıra geriledi. Amerika Açık için sert zemin hazırlıklarına başlayacak olan Marsel, Bodrum'un toprak kortlarında stres atıp, istirahat ediyor. Sonra da ATP 1000 için Cincinatti'ye hareket edecek.

16 yaş erkek milli takımımız

16 Yaş Erkek Milli Takımımız, Avrupa Tenis Birliği (Tennis Europe) tarafından düzenlenen Avrupa Yaz Kupaları (Borotra Cup) finallerinde Polonya, Rusya, İsviçre, İsveç, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna ve Almanya'yla karşılaşıyor. İlk turda Polonya'yla eşleşen millilerimiz Kaya Göre ile ilk tekler maçını kazandıktan sonra ikinci maçta Yankı Erel, sonrasında da tüm takımlarımızın zayıf karnı olan çiftler müsabakasını kaybetti. İlk 4 şansını yitiren millilerimiz, artık 5. olabilmek için mücadele verecek.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA