Aşçı ihraç ettik

İzmir Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Önen 3 kişilik ekibiyle Dubai firmasıyla anlaştığını açıkladı. Son olarak gittiği ve 5 bin porsiyon balık hazırlayarak damgasını vurduğu Brüksel'deki Sea Food Expo Global Su Ürünleri Fuarı'nda teklifler aldığını belirten İbrahim Önen, Fransız, İtalyan ve Yunan mutfaklarında da uzman bir isim olarak tanınıyor. İzmir'de Sipari Restoran'ın uzun yıllar mutfağını yöneten Önen, Dubai Finans Bakanlığı'na ait BEİ Hasa Grubu'nun Shishfish isimli restorantıyla 2 yıllık sözleşme imzaladığını aktardı.

Anlaşma imzaladı
Dubai'de düzenlenen fuarda hazırladığı menülerin firmanın genel müdürünün beğenisini kazandığını ifade eden Önen, kararını bu yıl başında verdiğini, 3 kişilik ekibiyle anlaşma imzaladığını söyledi. Geçtiğimiz hafta işbaşı yapan İbrahim Önen Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini anlattı. Türk mutfağından da örnekler sunarak Türkiye'nin tanıtımına katkı yapmak istediğini belirten Önen, Bugüne kadar onlarca yurtdışı fuarlara katıldığını, NATO'da aşçılık yaptığını ve bu tecrübelerini Dubai'de en iyi şekilde kullanmak istediğini vurguladı. KADİR KEMALOĞLU

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.