Lezzet ve doğallığın sırrı

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde 100 yıllık dede mesleği taş değirmenciliğini sürdüren 32 yaşındaki Ergün Güleç, lezzet ve doğallığın sırrının taş değirmen olduğunu söyledi.
Bozdoğan'ın Esenköy Mahallesi'nde ailesi 4 kuşaktan bu yana taş değirmenciliği yapan Güleç, tarlasında yetiştirdiği mısırları topladıktan sonra öğütüp toptancılara satıyor. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisat Bölümünü'nden mezun olan evli ve 2 çocuk babası Güleç, ailesinin geçimini de değirmencilikten sağlıyor. Evin tek oğlu Ergün Güleç, çocukluğunun babası ve dedesini izleyerek geçtiğini söyledi.
4 KUŞAKTIR SÜRÜYOR
Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra başka bir iş aramadığını anlatan Ergün Güleç, işini severek yaptığını belirtti. Güleç, "Bu taş değirmenin 100 yıllık geçmişi var. Maddi değerinden çok benim için manevi değeri var. Ürünün tarladaki hali neyse buradan çıktıktan sonraki hali de odur. Lezzetin de doğallığın da sırrı taş değirmendir" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.