• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Asıl “PKK’ya destek vermek” ahlaksızlıktır ERHAN GÜLENÇ

Asıl “PKK’ya destek vermek” ahlaksızlıktır

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.08.2017, 00:00

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin İzmir'de düzenlediği sözde "Vicdan ve Adalet Nöbeti" eylemi için CHP İzmir'de adeta seferberlik başlatıldı. İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Atila Sertel, Zeynep Altıok Akatlı ile İl Başkanı Asuman Ali Güven, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer başta olmak üzere çok sayıda CHP'li eyleme katılarak destek verdi.
Musa Çam, bununla da yetinmedi ve PKK'nın yayın organı ANF'ye açıklama yaptı. "Diyarbakır, İstanbul ve Van'dan sonra İzmir'de yapılan bu eylemler, doğrudur, haklıdır ve yükseltmek gerekmektedir" diyen Çam, sokakta ve meydanlarda birlikte olunmasını istedi ve AK Parti'ye karşı tek çıkış noktasının bu olduğunu ifade etti. Çam, bu sözleri ile "CHP ve HDP, AK Parti'ye karşı birlik olmalı" çağrısında bulunan PKK elebaşı Cemil Bayık'a adeta "evet" cevabı vermiş oldu.
Yeni Asır Gazetesi de Çam'ın bu sözlerini haberleştirdi. Çam, İzmirlilere karşı suçüstü yakalandı.
Yeni Asır'ın yazdıkları için "doğru değil" diyemeyen Çam'ın sağda solda yaptığımız bu haberler için "ahlaksızlık" dediğini duyuyorum. O yüzden kendisine buradan seslenmek istiyorum:
Sayın Çam, siz Atatürk'ün kurduğu bir partinin milletvekilisiniz.
Ayrıca, İzmir gibi teröre ve terör örgütüne karşı her zaman dik durmuş bir kentin milletvekilisiniz.
Siz, buna rağmen PKK'nın siyasi uzantısı olduğu herkesin malumu olan, Eş Genel Başkanları teröre destek vermekten tutuklanan bir partinin eylemine katılıyorsunuz ve destek veriyorsunuz. Bununla da yetinmeyip PKK elebaşının çağrısına "evet" dediğiniz anlamı çıkarılan açıklamalar yapıyorsunuz.
Sizin yaptığınız ahlaksızlık olmuyor ama bizim yaptığımız oluyor öyle mi?
Lütfen kendizine gelin.
İzmirli kimin yaptığının ne anlama geldiğini gayet net görüyor. Siz de bir İzmir milletvekili olarak terör ve terör örgütüne karşı İzmirliler gibi dik durun.
İzmirliler olarak sizden bunu bekliyoruz.

İZMİR'DE BONZAİ ÇEKİRDEK GİBİ

Gençler bonzai tuzağının pençesinde kıvranıyor.
İzmir'de her gün bir çok yerde bonzai içtikten sonra perişan bir hale düşen gençleri görünce yüreğimiz sızlıyor. Çok ucuza satılan bu zehir, birçok bölgede kolayca temin edilebiliyor.
Yeni Asır, geçtiğimiz günlerde attığı manşetle her geçen gün büyüyen bu soruna dikkat çekti. Gençlerin bu hali yürek sızlatırken dün Konak 2. Kadriye Mahallesi'nin muhtarı Selim Nalbant'ın feryadı gündeme damga vurdu.
"Uyuşturucu satışı ve kullanımı" ile ilgili İzmir'de düzenlenen Narko Terör Çalıştayına katılan Nalbant, "Benim mahallemde bonzai çekirdek gibi satılıyor" diye isyan etti.
Nalbant, "Vatandaş kendisi bir şey yapamadığı için muhtar olarak hep benim kapıma geliyor. 'Ne olacak halimiz' diye bana soruyorlar. Mahallede her türlü uyuşturucu var, hem uyuşturucu satıyorlar hem fuhuş yaptırıyorlar. Polislere haber verdiğim için muhtarlık binası ve arabam kurşunlandı.
6-7 yaşındaki çocuklara dahi uyuşturucuyu sattırıyorlar.
Benim mahallemde uyuşturucu kullanma yaşı 10'a düştü. Artık bu durumun önüne geçilmesini istiyoruz" diye konuştu.
Bu bataklığı, gençliğimizi daha fazla esir almadan kurutmak zorundayız.
Sadece polis değil, bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız.
Çünkü, yarın kendi çocuklarımız veya sevdiklerimiz de bu bataklığın içine düşebilir.
Bunu aklımızdan çıkarmayılım.

KORAY AYDIN NASIL SİNDİRECEK?

MHP'de genel başkan adaylarından Koray Aydın, partisinden istifa ederek Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacağını açıkladı.
Aydın bu hareketiyle büyük bir çelişkiye imza attı.
Çünkü, aynı Koray Aydın, Meral Akşener'i FETÖ'nün desteklediğini ve bunun "kesin" olduğunu söylüyordu.
Şimdi hiç bunları söylememiş gibi Akşener'in kuracağı partiye katılma kararı aldı. Koray Aydın, FETÖ'nün desteklediğini söylediği Akşener'in kuracağı bir partide yer almayı nasıl içine sindiriyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA