• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çeşme’de can güvenliği yatırımı: 5 milyon lira ERKİN USMAN

Çeşme'de "can güvenliği" yatırımı: 5 milyon lira

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.03.2013, 00:00
Geçen yıl Germiyan Yalısı ve Potamaki Deresi yolunu genişleten ve yenileyen Çeşme Belediyesi, Paşalimanı ve Şifne yolu için de kolları sıvadı.
Yolun kenarında bulunan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne ait arazilere onay gelmediği için beklemede olan Paşalimanı ve Şifne yolu çalışmaları, Orman Bölge Müdürlüğü'nün kendi arazisi için izin vermesinin ardından başladı.
Şu an 5 metre olan Paşalimanı ve Şifne yolunun genişliği, çalışmaların ardından 4 katına çıkacak. 15 metre enindeki asfalt yol ve her iki tarafta da bulunacak 2.5 metre enindeki yaya kaldırımlarıyla birlikte yolun genişliği, toplamda 20 metreye ulaşacak. Yaklaşık 5 milyon lira harcamayla yenilenecek yol, engellilerin de kullanımına uygun hale getirilecek. Şifne Çamur Banyosu Tesisleri önündeki betonarme köprü yola bağlı olarak yenilenirken, yolun kenarına her 50 metrede bir yetişmiş turunç ağacı dikilerek ilçedeki ağaç sayısı da artırılacak.
Faik Tütüncüoğlu coştu bu kere...

kentten

Aşk şarkıları ile baharı karşılamak

On-Art İletişim Danışmanlığı bünyesinde gerçekleştirilen "Art- 10 Fikir Atölyeleri"nde İzmirliler baharı, aşk şarkılarının iki efsane ismi İlhan Şeşen ile Vedat Sakman'la karşılayacak. Söyleşi, kokteyl ve imzayla birlikte ayrıca şarkılarını da canlı performansla söyleyecek ikili, 10 Nisan 2013 Çarşamba akşamı Hilton'da olacak.
Hilton İzmir'in 31. katında kokteylle başlayacak konsept buluşmada en güzel aşk şarkılarına imza atan ve iki yakın dost olan İlhan Şeşen ile Vedat Sakman "Aşk, sevgi ve dostluk üzerine" yapacakları söyleşilerini müzikleriyle renklendirecek. Söyleşinin ardından en sevilen şarkılarını canlı performansla söyleyecek İlhan Şeşen ve Vedat Sakman ile İzmirliler, sevgiyi en güzel şarkılar eşliğinde yaşayarak baharı karşılayacak. İkili etkinlik sonunda sınırlı sayıdaki özel katılımcısı için albümlerini de imzalayacak.

küpe
Hayatınızın sonuna kadar yaşamadıkça talihinizden şikayet etmeyin.
Çehov

günün fıkrası

Kömür çarpmış

Söz, intihar etmiş birisinden açılmıştı. Sevdiği kız kendisine yüz vermediği için canına kıydığı söyleniyordu.
Neyzen Tevfik sözü edilen kişiyi de, sevdiği çukulata renkli kızı da tanıyordu. Hemen atıldı:
"Deseniz ya, kömür çarptı zavallıyı..."

laflama
* Onda bunda şundadır / Mavi lens kimdeyse benim gönlüm de ondadır !
* Dağlar kızı Reyhan Reyhan / Bütün facebook sana hayran hayraaan !
* Kilometrekare başına düşen cigara izmariti sayısı bakımından kesin Türkiye, dünya şampiyonudur!
. Şaşaalı bir yaşam sürmek istersen herkese paşa herkese yaşa diyeceksin * Her Türk asker doğar mı bilmem ama her Türk'ün cep telefonsuz bir hiç olduğunu söyleyebilirim !
* Gökten 3 elma düştü, üçünü de manav kaptı yahu !
* Katibime kolalı da gömlek ne güzel yaraşır. Ama karısı gömlekleri ütülerse ah ah ah !
* Gelin ata binmiş ve ardına bile bakmadan kaçmış yahu !...
İbrahim Ormancı'dan


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA