• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2016, 00:00

KOÇ:

Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Bugün kırıcı davranışlardan uzak kalmalısınız.

BOĞA:

Olayların doğası gereği; alacağınız tepkiler olacaktır. İşte bu noktada; hoşgörünüzü ortaya çıkarmalısınız. Fikirlerinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, ani hareketlerden uzak kalmalısınız.

İKİZLER:

Bugün yaşamla ilgili kriterlerinizi gözden geçirmelisiniz. Baskıcı düşüncelerden nefret etmenize rağmen, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilere, sizde aynı tavrı gösteriyorsunuz. Bazı olayları yanlış bir şekilde değerlendirdiğinizi fark etmelisiniz.

YENGEÇ:

Partnerinizle birlikte ortak uyum içinde yeni başlangıçlar yapabilir, yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Yakın çevrenizde dikkat çekici bir tavır sergiliyor ve cazibenizi romantik bir şekilde kullanıyorsunuz. Akşam saatlerinle dostlarınızla birlikte olacaksınız.

ASLAN:

Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.

BAŞAK:

Çevrenizdeki herkes sizden çekiniyorlar. Son günlerde sorumluluğunuz iyice artmasına rağmen, enerjinizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz. Soyut olan şeyleri seviyorsunuz. Maddeyle aranız iyi olsa da fazla düşündüğünüz bir konu değil.

TERAZİ:

Sıcakkanlı yapınız yüzünden de, çevrenizde insanlar hiç eksik olmaz. Her zaman karşı cinsle aranda bir problem olacaktır. Suç sizde değil.Bugün, geçmişi unutmaya çalıştıkça, anılara daha çok çekildiğinizi hissediyorsunuz.

AKREP:

İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. Bugün özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz.

YAY:

Kendinizi haklı gösterecek o kadar çok sebep buluyorsunuz ki, tüm bunlara sizde inanmıyorsunuz. Sadece itiraf edemiyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz duygularınız kalp çarpıntılarına sebep oluyor. Uykularınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK:

Düşüncelerinizde ısrar etmenizin hiçbir anlamı yok. Bugün bazı şeyleri farklı algılayacaksınız. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz. Kendinize kızmaktan vazgeçmelisiniz.

KOVA:

Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı yapabilir fakat haberleşme konusunda ketum davranmanız, sizin için önemli açılımlara neden olacak. Bugün, çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz.

BALIK:

Başladığınız bir işi tamamlamak için, bazı detaylara ihtiyacınız olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin kapasitesinin önemli olduğunu daha erken fark etmelisiniz. Bugün iş temponuzu denetimden geçirin. Dengelerinizi bozmamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA