• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aynı yerde aynı senaryo KAHRAMAN DURAK

Aynı yerde aynı senaryo

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.10.2017, 00:00

Beren Saat'in başrolünde oynadığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizi büyük ses getirmiş ve hikayesi klasik olan geçmişteki bir yapımın dizi versiyonu olarak ekranlardaki yerini almıştı. Fatmagül'ün hayatı zengin züppeler tarafından cehenneme çevrilir, sonra senaryo lastik gibi uzar gider. Çekildiği yer Çeşme Ildırı, kız fakir köyün yerlisi, erkekler zengin, vesaire vesaire. Bu dizinin bir benzeri olan Siyah İnci dizisine gelirsek;
Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel baş rollerde. Yer Çeşme Ildırı, köyün yerli kızı Hande Erçel. Fatmagül'ün başına gelenlerin aynısı onun da başına gelir Ildırı'da.
Delikanlı bir genç vardır, Tolgahan Sayışman.
Hazal'ın hayatı kararır vesaire vesaire.
İzleyicilerle dalga mı geçiliyor bilinmez ama temcit pilavı gibi senaryolardan artık sıkıldık bunu da söyleyeyim.
Haaaa bu arada Çeşme'den birkaç kişi aradı beni.
Ildırı denilince 'Bu tip dizilerde kızların başına gelenler hatırlanır oldu ayıptır' diye tepkilerini dile getirdiler benden aktarması...

Türkiye'nin Justin Bieber'ı Aleyna Tilki

Magazin gündemi 10 günlük bir fırtınanın ardından tekrar duruldu. Gülben Ergen, Ece Erken, yaşanan aşklar derken ardından gelen Hande Yener ve Demet Akalın'ın 30 bin liralık çizme ile başlayan 'görgüsüz' tartışması... Ve sonunda bir haftalık bir durgunluk dönemi yaşandı. Geçtiğimiz hafta sular durulurken, bu sessizlik fırtına öncesi gibi geliyor bana. Dikkatimi çeken bir diğer konu ise tüm ünlü çiftlere, "Bebek geliyor mu?" sorusunun sorulması ve gelen gayri ciddi cevaplar ile kızgın konuşmalar. Bir de şunu ekleyeyim Ece Erken'le aşk yaşadığı iddia edilen İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu evli mi? Bekar mı? derken 29 Eylül tarihinde Urla Adliyesi'nde görülen son duruşma ile Torbaoğlu eşinden boşanmış. Bu konu için de son noktayı koymuş olayım. Şimdi gelelim başlıktaki konumuza, yani Aleyna Tilki'ye...

Bu sergileri kaçırmayın

Hep magazin hep magazin nereye kadar değil mi? O zaman rotamızı sanata çevirelim. İzmir kültür ve sanat yaşamında hareket, sonbahar ile artmaya başladı.
Arkas Sanat'taki Arkas Koleksiyonu'ndan Su Manzaraları' sergisine mutlaka gidilmeli.
29 Aralık tarihine kadar gezilebilir.
Daha bitmedi. Ne mutlu ki çok özel sergileri İzmir'de artık gezebilme şansımız var. Bu kentin nabzını tutan bir diğer sanat galerisi de elbette ki Ekol Sanat. Ekol Sanat'ın dördüncü sezon ilk sergisi ise Mercan Dede'nin 'Büyülü Çarklar'. 36 eser, 28 Kasım tarihine kadar Ekol Sanat Galerisi'nde unutmayın.
Dünyaca ünlü Meksikalı heykeltıraş Jorge Marin'in 'Varlığın Yeniden İnşası' ve Türk edebiyatının önde gelen şairlerinin şiirleri farklı disiplinlerdeki sanatçıların eserlerine yansımasıyla oluşan 'Dizelerin Renkleri' adlı iki sergi Folkart'ta 13 Ekim'de ziyarete açılıyor. İki lezzet bir arada anlayacağınız.
İyi Pazarlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA