• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ŞEBNEM BURSALI

İŞTE FELAKET SENARYOLARINA EN GÜZEL CEVAP...

sebnem.bursali@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.07.2016, 00:00
Öncelikle bütün Müslüman aleminin geçmiş Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Bütün Türkiye Bayramı fırsat bilip aile büyükleriyle birlikte olmanın ve kısa da olsa tatil yapabilmenin huzurunu yaşadı çok şükür. Bu bayramda da gördük, yaşadık ve anladık ki; turizmde 1 hafta öncesine kadar yazılan korku senaryoları, en azından bundan sonra olmayacak.
Bizim manşetimizde de okuyacağınız üzere Ege sahillerinde, tatil beldelerinde kilometreleri bulan araçlar ve otel ve pansiyonlarda boş oda bulunmaması hepimizi çok sevindirdi. Ama ben buradan öncelikle hep karamsar yorum yapan belli çevrelere seslenmek isterim ki; bunca olumsuz senaryolarının boşa çıkmasına üzüldüler mi sevindiler mi acaba?
Gerçi ne sosyal medyada ne de zaptettikleri gazete köşeleri ve televizyon ekranlarında görünmediklerine göre, onlar da güzel bir Ege kasabasında sevdikleriyle birlikte tatillerini yapıyorlar anlaşılan! Tatil dönüşü yapacakları turizm beklentileri yorumlarını merakla! Bekliyorum..
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA