• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altay nereye koşuyor? HAYRİ ÜLGEN

Altay nereye koşuyor?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.12.2021, 00:00

Altay'da neler oluyor? Bir takım sezon başında lider olacak, puan farkıyla rakiplerinin çok önünde olacak ama sonrasında arka arkaya gelen mağlubiyetler ve başarısızlıklar Altay takımının taaa küme düşme hattına kadar gelmesine neden oldu. Bir takım çöker ama bu kadar çabuk çökmez.
Mustafa Denizli'yi tanıyorum. Yıllardır bu futbolun içerisinde ve bu camiayı çok iyi tanıyor. Böyle deneyimli ve tecrübeli bir hoca takımına bu kadar düşüş yaşarken dokunuşlar yapamıyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Giresunspor maçı tam 6 puanlık bir karşılaşmaydı. Eğer yenemiyorsan bu maçta yenilmeyeceksin. Çünkü rakiplerinden biri de Giresunspor.

BİREYSEL HATALAR VARDI
Defansta öyle bireysel hatalar var ki inanılmaz. Sezon başında golleri atan hücumda çoğalan bir Altay vardı. Şimdi bırakın golleri penaltı atamıyor, pozisyona bile giremiyor. İzmir ekibi, eğer kalan 2 maçta 4 puana ulaşamazsa ikinci yarı için kusura bakmasın ama Mustafa Denizli'yi de Altay'yı da çok zor günler bekliyor.

Karadeniz temsilcisi karşısında seyrettiğim Altay'ın orta sahasındaki oyuncular iki üç top yapamıyor. Böyle olunca rakip Giresunspor orta alanda hakimiyeti aldı.

HEMEN ÇARE BULUNMALI
Altay tepki veremeyince ev sahibi zor görülen maçı kolayca lehine çevirdi. Evet dost acı söyler ama şunu söylemek zorundayım.
Bu Altay, oynadığı futbolla inanın program yaptığım Birinci Lig takımlarının dahi seviyesi kadar oynamıyor. Hemen bu çöküş durdurulamazsa Altay geldiği yere geri döner... Dikkat! Düşme hattıyla arasında 4 puanlık bir fark var ve henüz bu takımlar maç yapmadı. Eğer Altay havasını kaybederse bu takım kurtulamaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA