• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kafa Monaco’da METİN GÖKALP

Kafa Monaco’da

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.10.2017, 00:00

Maç başlayacak ya, taze bilgilere uzak kaldığım için, her iki takım adına son gelişmeleri dinliyorum, radyodaki yorumculardan... Beşiktaş, en üstlerde konuşlanmasına karşın, en katlara yerleşmiş bir Gençlerbirliği'nin, tehlikeli olabileceğini vurguluyor yorumcular, ara ara! Gençlerli tarafım fazla olmasına rağmen, 'Höstünüz (!)' diyorum içimden, bu arkadaşlara... Yani, önceki yorumlarında rezil olmamak için, her zaman bir kerte boşluk bırakıyorlar... Ancak; ezberlenmiş olan Talisca'nın orta sağda, Quaresma'nın sağ cenahta... Cenk Tosun'un da en uçta...
Babel'in sol kulvarda ve Tolgay'ın göbekte başarılı bir kadroyla başlaması gerektiğinin ben bile altını çizerken, Vedat Muriqi'den gelen gol sonrası, nasıl hak vermem, biraz önce kızdığım bu yorumlara!

NEGREDO NEREDE?

Evvet, neredeydi Negredo? Adını bile işitemedik ilk yarı boyunca! Lens gibi bir yetenek, kaç kez topla buluştu? Oğuzhan'ın, derinleme tek pasını göremediğimiz bir yana, adını bile duyamadık bilader!
Dahası; Türkiye'nin en iyi bekleri Caner ile Gökhan'ın, var mıydı sesini duyan?
Oynatmadığı bu oyunculara görev vermesine, Şenol Güneş'e de hak vermeli elbette... Ama benim adım 'Şenol' olsa, klasik kadroyla başlardım oyuna... Nitekim, ikinci yarı başlarken Tolgay hariç, Q7 ile Babel'i aldı almasına da, Babel efendi, kızarıverdi anında! Hadi bakalım, buyur buradan yak! On kişi kalan Beşiktaş karşısında, rakibinden bir fazla koşan ve savunmada her daim topun önüne geçen, kazandıklarında arsız hücumlar yaparken Scekiç'le ikinci golü yakalayan Gençler'in müthiş mücadelesini de, göz ardı etmemeli, hakkını teslim etmeli bence... Quaresma'nın yaptırdığı penaltının gole dönüşmesi de yetmedi, yetemedi Kartal'a... Tolgay oyuna girince on kişilik oynayan Beşiktaş'ın, nasıl fazlalaştığını ve rakibi hafife almayarak doğru kadroyla maça başlaması gerektiğini sanırım anlamıştır, hala kafası Monaco'da olan Şenol Güneş (!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA