• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tez ikileyin ! METİN GÖKALP

Tez ikileyin (!)

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.10.2017, 00:00

Rahmetli Tamer Kaptan'ın davetiyle, taa Ankara'dan gelip, yirmi beş maç forma terlettim, seksen yedideki şampiyonlukta... Uzun soluklu futbol yaşantımın, en mutlu, en sorunsuz, takım arkadaşlığını en dorukta yaşadığım, dahası; oğlumla çektirdiğim ve boynumuza güller dolanmış o güzel anılar, hala asılı durur, nasıl da süsler duvarımın baş köşesini... Transfer taksitlerini gününde Gencer Abi'nin (Koyuncuoğlu) kordondaki ofisinde elden, maaş ile haftalık primlerimizi, kulakları çınlasın Mevlan Abi'nin (Düzyatan), dağıttığı zarflar içinde alırdık. Maçlar bittiğindeyse, şampiyonluk primlerimizi koydular cebimize... Hey gidi günler, nereden nereye! Ödenmeyen futbolcu alacakları yüzünden, puan silinme cezasıyla yüz yüze Karşıyaka(!) Bakarmısınız;
Okan Şahingöz için taraftar grupları, kendi aralarında para topluyor ve yetmeyen miktarı, işadamı Mesut Sancak tamamlıyor, iyi mi? Takımı bu günlere getiren yönetim, olayı uzaktan uzaktan izlerken,'Karşıyaka Savaşıyor Kampanyası!', bir hoşuna gidiyor, bir seviyor bir seviyor(!)

'SEFİLLER'İN SON PERDESİ

İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara!' misali, sırada bekleyen Makukula, Shukurov, Ofoedu, Junior, Kovalchuk ve Djiby'den gelen on milyonluk borçlar için, kampanyanın devam etmesini duyuruyorlar, gönderdikleri ilanlarla (!) Nasıl bir kaşarlanmışlık halidir bu, çözemedim veya varsa bir anlayan, beri gelsin (!) Boğaz köprüsünün tek teli koptuğu için sorumlu olan Japon mühendis, intihar ediyor! Arabalarında arıza olduğu tespit edilip, geri çağrılan ünlü bir markanın CEO'su, anında istifasını sunuyor!
Şantiyede, kendi hatasıyla düşüp ölen işçisi yüzünden şirketin genel müdürü, kendisi sorumlu tutuyor, bir dakika düşünmeden ayrılıyor şirketten! Karşıyaka Takım'ı, 'Sefiller'in!' son perdesini oynuyor, girdabın tam ortasına dalarken bunlar, hakiki Kars Kaşarı gibi (!) Yönetim, Başkan, huuu? Karşıyakalı taraftarlar, içleri daha fazla acımaması, Mesut Sancak bu kenti sevdiği için ve yapılan hareketin çoğu da, yüzünüz kızarır, çeker gidersiniz diye, topluyorlar o paraları... Hala durumdan vazife çıkarmaya kalkmak, neyin nesi? İkileyin artık, tez ikileyin (!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA