• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Volkan Konak mı Eren Bülbül mü kahraman? YUNUS KARAKAYA

Volkan Konak mı Eren Bülbül mü kahraman?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.08.2017, 00:00

Türkiye Trabzon'un Maçka ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün kahramanlığını konuşuyor. Eren Bülbül, vatan millet aşkına, din ve devlet aşkına şehit olan binlerce kahramanımızdan biri.
Bir tarafta bölücü terör örgütünün Meclis'teki uzantıları olan HDP'lilere kucak açan sözde kuzeyin oğlu Volkan Konak, diğer tarafta terör örgütünün şehit ettiği Eren Bülbül.
Volkan Konak denilen şahıs vatanı bölmek için mücadele eden HDP'lilere övgüler yağdırırken, aynı toprağın gencecik fidanı Eren Bülbül, o malum partinin dağdaki temsilcileri olan teröristler tarafından şehit edildi.

HDP AĞZIYLA KONUŞTU

Doğan Medya'nın yayın organı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, önceki gün Trabzon Maçka'da PKK'lılar ile çıkan çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün yaşamını yitirmesine ilişkin, "Hiçbir önlem almadan bir çocuğu operasyona götürmek de neyin nesi?" sorusunu sorarken HDP'lilerin sesi olduğunun farkında mısınız?
Neden mi HDP'li Kemalbay, "15 yaşında bir çocuğun çatışmalı bir ortama sürüklenmesi kabul edilemez.
Eren Bülbül'ün hayatını kaybetmesinde sorumluluğu bulunanları kınıyoruz" şeklindeki konuşması bunun bir göstergesi değil mi?

TOZLU'NUN ÖNERİSİ

Eren Bülbül için AK Partili belediyelere çağrı yapan AK Parti İzmir Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu, uygun görecekleri bir sokağa Eren Bülbül'ün isminin verilmesini önerdi. Bakalım bu öneriyi ilk değerlendiren belediye başkanı kim olacak?

ACAR, KOCAOĞLU'NU KÖŞEYE SIKIŞTIRDI

İzmir Aliağa'ya bağlı Çaltılıdere'de 461'inci parseldeki 597.5 dönümlük arazinin satışıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun aynı araziye talip olduklarını sosyal medya üzerinden açıklaması üzerini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, büyük tepki gösterdi.
Kaleme aldığı bir yazıyla Kocaoğlu'nu adeta köşeye sıkıştıran Acar, "Aziz Kocaoğlu Beyefendinin dikkatine!" şeklinde başladığı yazısında özetle şunları söyledi: "Normal şartlarda büyükşehir belediyeleri ile ilçe belediyelerinin veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarının iletişimlerinin sosyal medya ve basın üzerinden yapılmaması gerekirken, takip ettiğim üzere bu mecralar üzerinden Aliağamızdaki 461 parsele talip olduğunuzu öğrenmiş bulunmaktayım.
Bu talebiniz basın ve sosyal medya üzerinden olduğu için bende bu açıklamayı basın ve sosyal medya üzerinden yürütmek zorunda kaldım.
Sayın Kocaoğlu, 461 parselin takdir komisyonu raporu ve satın almak isteyen diğer hisse sahibine de bildirdiğimiz tutarı 14.866.380,54 TL+ KDV'dir.
Takdir buyurursunuz ki siz talipseniz 3. şahıs pozisyonunda bulunduğunuzdan, satın alma talebinizin Aliağa Belediye Meclisi'ne gelmesi ve meclisten onay alması gerekmektedir.
Bu konu ile ilgili eğer yine bir oyalama, sırt sıvazlayıp gönderme, bakarız alırız yaparız açıklaması değil de niyetinizde gerçekten ciddiyseniz PAZARTESİ mesai bitimine kadar talebinizi resmi olarak belediyemize yapmanızı önemle rica ederim, zira Aliağa'nın kaybedecek zamanı yoktur.
Eğer bu talebinizi resmi olarak yapar iseniz meclisi olağanüstü tek madde ile toplar ve onaydan geçirir satışı hemen yapabiliriz.
Bu konu ilçe başkanınızın belirttiği üzere DEVASA SATIN ALMA ve DEVASA PROJE olarak nitelendirilmiş olsa bile, bu vesile ile HADDİ- ME DÜŞEREK Aliağamızdaki 3 yıldır bekleyen, defalarca görüşmemize rağmen bir türlü YAPMADIĞINIZ veya BECERİP YAPAMADIĞINIZ veya OYALAYIP YAPMAYACAĞINIZ veya ÖNEMSEMEDİĞİNİZ ASLİ İŞERinizi hatırlatmak isterim.
Evet, Sayın Kocaoğlu, Zannedersem yine ilçe başkanınızın gazı ile ikinci defa bir açıklamada bulundunuz. Her ne kadar açıklamanız memnuniyet verici olsa da bu vesile ile tekrar hatırlattığım ASLİ İŞLERnizi (yaklaşık 100.000.000 TL'nin üstünde) yaptıktan sonra TR95 0001 2009 7270 0007 000005
Nolu hesaba yukarıdaki bedeli yatırarak bir de hisse sahibinden önce bu arsayı satın alırsanız ALİAĞA HALKI olarak çok memnun kalacağız.
Gururla açıkladığınız Türkiye'nin en sağlam, borçsuz, kredi notu en yüksek, en iyi yatırım yapan Büyükşehir Belediyemize güvenimizin sarsılmaması dileklerimle..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA