• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Dünya çapında bir modacı doğuyor

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.02.2010, 00:00
21-24 Şubat İzmir İnternational Wedding Show'a katılan firmalar arasında olan Alisse NuerA'yı İstanbul'da bulundukları yerde ziyaret ettim. Meğer gelinlik sektörümüz ne atılımlar yapmış geçen seneler içinde. Ali ve Ahu Aslanoğlu'nun sahip olduğu bu güzel firma Fatih'te beş katlı bir binadaki showroomlarında misafir ettiler beni. Ayrıca Kıbrıs Magosa'da da bir mağazaları daha varmış. Sahiplerinden Ali Aslanoğlu, 2010 Mr. Turkey birincisi ve ülkemizi ilk olarak Karahan Çantay'ın temsil ettiği yarışmada 27 Mart gecesi Kore'de yarışacak. Alisse NuerrA tüm yeni teknolojilerle bugüne kadar ara koleksiyonlarla onikiye varan koleksiyon hazırlamış. Şöhreti Türkiye'yi aşan bu genç firma, izlenimlerime dayanarak ve eski bir modacı olarak söylüyorum daha fazlasına imza atacak gibi görünüyor. Her hafta 15 yeni model meydana getiren Alisse NuerA 1981'den beri hep güzel şeyler yapmak için ilk olarak Osmanbey'de kurulmuş. Katolog çekimlerini eski İngiliz şatoları platformunda hazırlamışlar ve harika çekimler olmuş. O günden bu güne kadar da hep iyi işlere imza atıp adımızı yurtdışında da duyurmayı başaran Alisse NuerA İzmir Wedding Show'un ön sıralarında yer alacak gibi görünüyor. Gitmenizi tavsiye ederim.

Hayat dostlarla güzel
İyi günler bu satırları size seyahatime başlamak üzere havaalanına doğru giderken kaleme alıyorum. Sizlere can dostlarımın 2 günlüğüne İstanbul'a geldiğimde bana hazırladıkları o mükemmel geceden bahsetmek istiyorum. Ahu ile konuşmuştuk. Bir gece İstanbul'da kalacağımı söyledim. Gel de baş başa bir yemek yiyelim dedi..

MERYEM SALONU
Bir de Les Ottaman'a gittim kiiii!!!Selma'cım(Türkeş), Ahu'cum(Aysal), Ala Aysal, diğer Ahu'm(Tuğbay), Erencim(Yorulmazer), Ecem(Şirin), Atıl Kutoğlu, Heves Ekinci, Luda, Fatih Yelço, Levent'im (Urhan) hepsi ama hepsi beni bekliyorlardı. Benden 5 dakika sonra kapıdan bir gece önce İzmir Lavanta Tıpa Tıp gecesinde muhteşem bir gece yaşadığımız Fatih Ürek, asistanı Onur ile birlikte girdi kapıdan içeriye. Mutluluğumu görmeniz gerekiyordu. Muhteşem bir gece oldu. Ahu'cuğumun dansları Fatih'in şarkıları, yapılan harika dost sohbetleri, dertleşmelerimiz, kısaca harika bir gece olmuştu. Bu arada Ahu'mun benim adıma hazırladığı bu gecedeki ev sahipliğini unutamam. Otelin en güzel salonlarından olan ve annesinin ismini verdiği Meryem salonunda hazırlattığı sofralarda bir kuş sütü eksikti, o ne servis o ne alaka, Les Ottaman bu ismi gerçekten hak eden bir otel. O gecede dostlarım dışında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Sevgili okuyucular dostluk çok güzel şey... Beraber gülebildiğin, ağlayabildiğin, seni anlayabilecek, bu zamanda özellikle menfaatten uzak olarak bir şeyler paylaşabildiğin güvenebildiğin arkadaşlarının olması kadar güzel ve özel bir şey yok.

HARİKA RÖPORTAJLAR
Tüm dostları bir araya getirmek mümkün olmayabiliyor bazen ama olanlar bu gece anladım ki "insana yetiyor". Hayatımda yaşadığım en güzel gecelerden biri için başta Ahu'm olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.
Sizlere veda ederken birkaç sır vermek istiyorum. Çarşamba günü İstanbul'da çok çalıştım ve harika röportajlar hazırladım. Önümüzdeki haftadan itibaren hepsini sizlerle paylaşacağım. Görüşmek üzere hepinize mutlu günler diliyorum.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA