• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yengeç’ler fikirleri ile dikkat çekecekler FİLİZ ÖZKOL

Yengeç'ler fikirleri ile dikkat çekecekler

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Zeka isteyen işlerde başarılı olacağımız bir gün. Gözlemci yönlerimiz ortaya çıkıyor. Duygusal yönlerimizde uçuculuk söz konusu olacak. İlişkilerimizi yeniden gözden geçirme ihtiyacı içinde olacağız. Din, felsefe, şiir ve müzik konuları gündeme gelecek. Faturalarımız konusunda sorunlar çıkabilir. Duygusal konularda kendimizi yaratıcı ve aktif hissedeceğiz. Özellikle sanatçılar için ideal bir gün. Sinema ve tiyatro sanatçıları rollerine daha iyi konsantre olabilecekler ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekler. İlişkilerimizde farklı istekler söz konusu olacak. Dekor ve sahne kostümcülüğü ile ilgili çalışmalar ön plana çıkıyor. Müzik aletlerinin satışlarında talep artışı olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:

Yaşamla ilgili derin düşünceleri olan kişilerdir. Çok çabuk alınganlık gösterirler. Yaşamda amaçlarına ulaşmak için, herkesten çok fazla çalışmak zorunda kalacaklardır. Aşırı duygusal yapıları onlar için tehlikeli olabilir ve melankolik olmaya yatkın bir kişilikleri vardır. Eleştirici olmaktan kendilerini kurtaramazlar. Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Maddeye bağımlı olmamalarına rağmen, para konusunda oldukça şanslıdırlar. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir. Deneysel ve bilimsel konulara olan merakları kadar, doğaüstü olaylara karşı da ilgilidirler. Yaşamlarında kendilerine ün getirecek, sıra dışı meslekleri olacaktır.

KOÇ:

Yakın kan bağınız olan kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz.
Sezgilerinizin güçlü olması ve olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak.

BOĞA:

Bugün, Ay'dan aldığınız etki sizi daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları sorun yapmamalısınız.

İKİZLER:
Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, isteklerinizde artış var ve kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşmak istiyorsunuz.

YENGEÇ:

Bugün ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ipuçları bulacak ve çok eğleneceksiniz. Olumsuzluklardan etkilenmeyeceksiniz.

ASLAN:
Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız.

BAŞAK:
Aşk konusunda oldukça çekimser davranmakla, partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak.

TERAZİ:
Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve içsel patlamalarınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Çevrenize dönmeniz yararınıza olacak.

AKREP:
Ay'ın konumu, evinizle ilgili olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarmanız sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor.

YAY:
Sakin görünen yapınızın altında gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda isteklerinizi karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

OĞLAK:

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Bugün bazı şeyleri görmezden gelmeli ve olayların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz.

KOVA:

Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İçgüdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizde yapıcı davranırken, çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz.

BALIK:

Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek çevrenize örnek olacaksınız. İlişkilerinizde temkinli davranmayı benimsiyorsunuz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA