• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir dev uyanıyor GÜRKAN ERTAÇ

Bir dev uyanıyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.01.2015, 00:00
Bu sezon sponsoru ChokOliva ve sporcu desteği veren Arkas ile 2. Lig'de şampiyonluk yarışına girişen BALSPOR, İzmir voleyboluna yeni bir renk getirdi. Bornova Anadolu Lisesi mezunlarının sanal ortamda örgütlenerek Atatürk Voleybol Salonundaki kritik Afyonkarahisar maçında verdikleri destek, 'Bir dev uyanıyor' yorumlarını beraberinde getirdi. Bin taraftarıyla ilk kez bu kadar yoğun ve ateşli seyirci önüne çıkan BALChokOliva, karşılığını 2. sıradaki rakibini 3-0 yenerek verdi. Liderliği haftalardır kimseye kaptırmayan İzmir ekibi, zirvede yalnız kaldı. ChokOliva üreticisi UGS Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Avni Bozkurt'un da protokol tribünü yerine kulüp başkanı Ersan Odaman ile taraftarlarla birlikte tribünden takip ettiği maçta ortaya konan etkili oyun ve rahat galibiyet şampiyonluk yolunda ümitlendirdi. Başkan Odaman, "Her geçen gün daha iyi voleybolla hedefe yaklaşıyoruz. Başarı seyirci sayımızı da arttırıyor. Bu da bizi daha iyisi için motive ediyor. BAL ailesi, sponsorumuz ChokOliva ve bize destek verenlerle daha iyi yerlere geleceğiz, herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Ligde bugün 16.30'da BalChokoliva-TFL Altekma arasında İzmir derbisi var. Ama daha önce 14.30'da Işıkkent-Bayramiç maçını da kaçırmayın.

Salihli rekora gidiyor

Salihli artık tamamen bir voleybol kenti oldu. Salihlililer bayan voleybol takımlarıyla gurur duyuyor, salon her maç dolup dolup taşıyor. Salihli belediyespor da taraftarlarının gönülden desteğine ligde yakaladığı müthiş performansla karşılık veriyor, rekora gidiyor. Yeşil-beyazlılar şimdiye dek oynadıkları 13 maçın tamamını kazandı. Haftanın maçı yarın 15.00'te Balıkesir B.-ROTA arasında. Diğer maçların programı: 14.00 Antalya B.Ş.B-ARKAS, 14.00 Esk.Anadolu Ü.-KSK. 14.30 Işıkkent-Bayramiç, 18.30 Seramiksan-TVF Spor L.

Şampiyonluğa 3 adayımız var


CEV Bayanlar Şampiyonlar Liginde Türk Takımları gövde gösterisiyle dörtlü finale koşuyor. F.Bahçe Grundig, Rumen Stiinta'yı 25-16, 25-11, 25-13'lük setlerle3-0 yenip 6'da 6'yla namağlup grup şampiyonu oldu. Vakıfbank da Partizan'ı 25-13,25-11, 25-11ile kolaylıkla aşıpgruptan çıktı. Eczacıbaşı VitrA da3-1'lik Rus OMSK galibiyetiyle grup birincisi oldu.

Halkbank yüzakımız

DenizBank Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde Halkbank, G Grubu'ndaki 6. ve son maçında, lider İtalyan Sir Safety Perugia'yı 3-1 yendi, grubu 2. sırada bitirip tur atladı. Perugia ile aynı puanda olmasına rağmen set averajıyla zirveyi kaptıran Halbank maçı Resul, Ulaş Kıyak, Juantorena, Mozdzonek, Sokolov, Kubiak (Nuri Şahin (L), Esko, Abdullah Çam) kadrosuyla oynadı. Halkbank 12'li Play-Off Turu'nda oynama hakkı kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA