• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Avukatlar yeşil sahaya iniyor ERKİN USMAN

Avukatlar yeşil sahaya iniyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.10.2009, 00:00
Kentte dostluk ve dayanışma ruhunu en iyi yansıtan ekiplerden biri.
İzmirli avukatların yeşil sahalarda gösterdiği performans aslında gündelik hayatın koşuşturması içinde nefes almak isteyenlere de güzel bir örnek oluşturuyor.
***
Mesleğin çiçeği burnunda gençleriyle üstadların buluştuğu takım, kendine bir şeyler katmak isteyenler için de ciddi bir okul olma özelliği de taşıyor. Takımın teknik direktörü Bahadır Mete.
Teknik heyet içinde bulunan Doğan Öniz ile İsmail Hepdüzyol var.
İzmir Barosu 1993 Futbol Takımı 2009-2010 sezonunu 4 Ekim Pazar Bucaspor'un Kaynaklar Tesisi'nde yapacak. Teknik direktör Bahadır Mete bu büyük ailenin spora bakış açısını ise şu sözlerle özetliyor:
" Dünyanın en iyi futbolcusu bile olsa aramıza katılabilmesi için insani değerlerinin yüksek olması gerekiyor."
***
7 Dünya ve Avrupa şampiyonası, 5 Türkiye Futbol Şampiyonası'na katılan takımda en büyük teşekkürlerden birini de Bucaspor Yöneticileriyle, takım oyuncularından Emin Özmen alıyor. Bahadır Mete'nin en iyi öğrencilerinden takımın sözcüsü Zafer Kilis ise bu büyük ailenin bir ferdi olmanın bir şans olduğunu dile getiriyor ve "Biz her geçen gün çoğalarak büyüyen bir ekibiz" diyor.

siyasetten
Özsakallı'dan iddialı çıkış!

Demokrat Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Süleyman Özsakallı aynı zamanda bu partinin Merkez Karar Kurulu üyesi....
Özsakallı iddialı konuşuyor ve diyor ki:
"Yeni bir yapılanma içindeyiz. Köklü bir partiyiz. Misyonumuzu bütün gücüyle temsil edeceğiz ve Demokrat Partiyi ilk seçimde Karşıyaka'nın birinci partisi yapacağız."
Süleyman Özsakallı, hem ilk Demokrat Parti'den başlayıp bugünlere uzanan misyonun, hem de Kafsinkaf ekolünün içinde doğup büyümüş bir siyasetçi.
Geçmişi ile de barışık.
Özsakallı'dan son söz:
"Genç ve hızlı bir ekibiz. Başaracağız..."
Demokrat Parti Karşıyaka İlçesi yönetim kurulu şöyle: "Yücel Çağatay, Fehmi Kahramanoğmu,Kemal Bozalan, Cengiz Şenol, İsa Alimler, Mahmut Ökte, Nevin Yalçın, Güliz Eğrihancı, Dr. Arda Beset, Reha Belgü, Halil Zeki Osma, Akan Sarçın, Dr. Sadık Özen, Kamil Karadeniz, Nagihan Şahin, Erdal Sürer, Cevdet Ülkü, Suat Şeker.

küpe
Bağı süsleyen bülbüldür, fakat üzümünü kargalar yer.
Nizami

günün fıkrası
Katil ve avukat

İtalya'da para için adak öldüren katil, bir avukatın yazıhanesine girip:
"İyi bir avukat olduğunuzu biliyorum. Bir cinayet işledim, beni kaça kurtarırsınız?"
Avukat rahat bir ses tonu ile cevap verdi:
"Yüz bin lira..."
"Amma da yaptınız" dedi katil ve devam etti: "Ben bir adam öldürmek için on bin lira alıyorum. Siz bir adamı kurtarmak için yüz bin lira istiyorsunuz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA