• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başkan Karabağ’dan uyarı: Ev satmayın ERKİN USMAN

Başkan Karabağ'dan uyarı: Ev satmayın

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.03.2012, 00:00
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kentsel dönüşümün başlaması gerektiğini dile getiriyor ve ilkelerini açıklıyor: "Kentsel dönüşümde belediye olarak birinci şartımız yerinde dönüşümdür. Bayraklı halkının bir yerlere taşınmasına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Onun için sizden isteğim evlerinizi sakın satmayın..."
Karabağ bu uyarısını Bayraklılı kadınlara yapıyor ve ekliyor:
"Evde sözününüzün geçeceğine inanıyorum."
***
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediyenin çalışmalarını yerinde incelerken, makamından çok vatandaşlarla zaman geçirmeye devam ediyor. Bayram Düzgün'ün Refik Şevket İnce mahallesindeki evine konuk olan Başkan Karabağ, mahallenin sorunlarını birinci ağızdan dinledi ve belediyenin çalışmalarını paylaştı. Refik Şevket İnce mahallesi sakinleri Başkan Hasan Karabağ'ı büyük bir coşkuyla karşıladı. Başkan Karabağ'ın geleceğini duyan kadınlar Düzgün ailesinin evinin salonunu doldurdu. Başkan Karabağ, ikram edilen çaydan içerek kadınlarla tek tek sohbet etti. Kadınlara yönelik birçok projesi olduğunu dile getiren Başkan Karabağ, "Bayraklı Belediyesi halkın belediyesi. İyi günde, kötü günde her zaman yanınızdayız. Bayraklı halkına tüm fırsatları, olanakları sağlamaya çalışıyoruz. Spordan, kültüre, semt merkezleriyle her zaman halkın yanındayız. Bütün projelerimiz Bayraklı halkı için" dedi. Bayraklı da kentsel dönüşümün başlaması gerektiğini dile getiren Başkan Karabağ'ı dinlemeye devam: "Yaptığımız tüm hizmetler ve tesisler sizin için. Bayraklı halkının kendisini daha iyi hissetmesini ve Bayraklılıyım diyebilmesini istiyoruz."

siyasetten

Akay, 'AK Parti'de kavga olmaz' diyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor, tüm İzmir coğrafyasının tozunu attırıyor.
Akay'ın görüşlerinden satırbaşları:
*Kongrelerimizi yapıyoruz. Hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde emanet olarak vermiş olduğumuz belediye başkanlığını geri almak olacak. Teşkilat terbiyesi ve parti disiplini bunu gerektirir.
*Bizi diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özellik de budur. Bizim kongrelerimizde kavga olmaz. Bizim kongrelerimizde sandalyeler havalarda uçuşmaz. Bizim kongrelerimiz nezaket içinde ve başka partilere örnek olacak şekilde yapılır.
* Parti binamızı en az 18 saat açık tutacağız. Burada da hanım kardeşlerimize çok büyük görev düşüyor. Sabah dokuzda kapımızı açacağız, gece 21.00'e kadar açık olacak. Hiç bir şey olmasa da partimizi ziyarete gelen arkadaşlarımıza bir bardak sıcak çay ikram edeceğiz.
* Belki ihtiyaç sahibi insanlar gelecek, belki yolda kalmış, belki köyden gelmiş hastası olan yatacak bir yeri olmayan bir ihtiyaç sahibi gelecek.
*Siyasi parti faaliyeti görevimiz yanında sosyal projelerimiz de var. Sosyal çalışmalarımız da... Bizim görevimiz darda kalana, yolda kalana, ihtiyacı olana, ihtiyaç sahibi olana da yardımcı olmak. İhtiyacı olanın, ihtiyaç sahibinin yardım isteyeceğinde ilk aklına gelen biz olacağız.
* Komşu açken bizim tok yatmamamız lazım. Bu kış vaktinde sobası yanmayan bir fakir varsa çorbasına katık, sobasına kömür olmak bizim vazifemiz. Bu bizim insanlık görevimizdir.

laflama

* Tango ile erkekleri tavlayacağına, tanga ile tavlamaya çalışsana kız Fadime!
* Bülbülü manitasıyla altın kafese koyun, bakalım "İlle de vatanım" diyecek mi yine!...
* Hani bir zamanlar "ağzın süt kokuyor" diye dalga geçtiğiniz bir çocuk vardı. Koklayın ülen... Ağzı artık "aslan sütü" kokuyor!...
* Ne insanlar var. Hayata atıldı atılalı, hep "atıl" kalıyorlar!
* Sana bir sır vereyim; ben hiç sır tutamam!...
* Satıcı kız bir içimlik su diye, elli damacana su alman koşul muydu?
İbrahim Ormancı'dan

küpe
Bilgi tıpkı bir şapkaya benzer, eve girerken onu askıya almak gerekir.
Tolstoy

fıkra

Bir kelime daha...

Ninesi Küçük Acar'a:
"O pis kelimeyi bir daha ağzına almamaya söz verirsen, sana bir lira var" dedi.
Yumrucak atıldı:
"Bir kelime daha biliyorum. Fakat o en azından on lira değerinde..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA