• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
UEFA’nın şamar oğlanı olmayalım ERKİN USMAN

UEFA'nın şamar oğlanı olmayalım

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.06.2012, 00:00
Türkiye Futbol Adamları Derneği Başkanı, Futbol Federasyonu eski başkanlarından Yılmaz Tokatlı önceki gün bir basın toplantısı düzenleyerek Futbol Federasyonumuzdaki otorite boşluğunun yarattığı sakıncalara değinmiş, artık Türkiye'yi federasyonumuzun değil, UEFA'nın yönettiğini belirtmiş. Gerçekten doğru bir saptama. Kulüpler, "Biz öne çıkalım" diye aylardır birbirlerini UEFA'ya gammazlıyor, bu Avrupa Futbol Federasyonu'nun eline koz veriyorlar. Galatasaraylısı, Trabzonlusu Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe de onlara düşman. Şimdi bir beklenti içine girdiler, "UEFA Türk takımlarını Avrupa Kupalarından atar mı?" diye. Siz bunu dillendirirseniz bekleyin başınıza geleceği. Eğer Türk Futbolu çökerse herkes enkazın altında kalacak. Sanmayın ki bir rakibinizin sırtına basarak yükselebileceksiniz. Sahi bunları bir araya getirecek, sulh çubuğu yaktıracak, gelecek tehlikelerin onları da etkileyebileceğini anlatacak dirayetli bir federasyon başkanı bulamayacak mıyız?

Gelin çaldı, Erboy oynadı

Avni Erboy İzmir Basınının en renkli simalarındandır. Girişimcidir, tuttuğunu koparır, on parmağında 10 hüner vardır. Hürriyet Gazetesi İzmir'de Spor Müdürlüğü yaptı, çeşitli gazetelerde yöneticilikte bulundu. Şimdi Karşıyaka Gazetesi'ni başarıyla götürüyor, ayrıca Bostanlıspor'u da bir semt kulübünden çeşitli branşlarda Türkiye çapında bir kulüp haline getirdi. Avni Erboy geçen hafta sonunda oğlu eski basketbolcu, yayınlarının genel koordinatörü Mert'i, Sanajans Müşteri Yönetmeni Burçak Kahveci ile evlendirdi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın kıydığı nikaha, Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, İZBAN Genel Müdürü Selçuk Sert, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Karşıyaka Şube Müdürü Kemal Lale, KARSAV Başkanı Ahmet Diker, KARSAD Başkanı Dr.Bülent Zeren, Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Azerbaycan Bakü Kulübü Başkanı Tunç Afşar, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala ve pekçok yönetici, sporcu ve seçkin davetli grubu hazır bulundu. Gece, Üçkuyular Marina Del Rey Club'ta aile arasında yemek vardı. Gelin Burçak coştu, davul çaldı, Avni ve davetliler oynadı. Mutlulukları daim olsun.

Çeşmeliler eğlence dolu bir sezona hazır

Çeşme'de son yıllarda eğlencenin konsepti club tarzı olunca sanatçıların canlı performanslarını sergileyebilme şansları azalmıştı. Ancak bu sezon, ilki gerçekleştirilecek olan Uluslararası Alaçatı Festivali kapsamında Babylon-Ayayorgi ve Dilaila Beach'te ve Çeşme Marina içinde bulunan Hayal Kahvesi'nde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.
15 Haziran'dan itibaren Buika, Can Bonomo, Burak Kut gibi sanatçılar 23 Haziran tarihine kadar Alaçatı Festivali'nde hayranlarıyla bir araya gelecek. 29 Haziran gecesi dünyaca ünlü Fransız sanatçı Zaz, Babylon'da konser verecek. Dilaila Beach sürprizlere hazırlanırken sezon boyunca Türk popçular Çeşmelilerle hasret giderecek.
Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü 9 Haziran'da Hayal Kahvesi'nde sevenleriyle buluşup unutulmaz bir gace yaşatacak. Geçtiğimiz son üç yıl sezon boyunca 5-6 sanatçıyı ancak ağırlayabilen Çeşme, bu sezon gerçek bir patlamaya girerken 50 kadar yıldıza ev sahipliği yapacak. İzmir Sanat Festivali kapsamında dünyaca ünlü grup Pink Martin'i Çeşmeliler Açık Hava Tiyatrosu'na hasretle bekliyor.

fıkra
Mükemmel

Konferansçı konuşmasını yeni bitirmişti. Arkadaşlarından birine sordu:
"Açık açık söyle, nasıldım?"
"Valla dostum, ben sadece üç tespitte bulunacağım."
"Neymiş onlar?"
"Bir kere metni okudun, sonra kötü okudun. Üstelik metin de okunmaya değer bir şey değildi. Bunun dışında hepsi mükemmeldi..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA