• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ali Bey’den spor yazarlarına jest ERKİN USMAN

Ali Bey'den spor yazarlarına jest

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.06.2012, 00:00
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "1. Ege'de Yılın Spor Ödülleri" törenle sahiplerine verildi. Medical Park sponsorluğunda TSYD Urla Tesisleri'nde düzenlenen geceyi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu Pop ve Caz Grubu renklendirdi. Törende yılın takımları Akhisar Belediyespor ve Arkas Spor Erkek Voleybol takımlarına, yılın teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu ve Sait Karafırtınalar'a, yılın sporcusu milli disk atıcı Ercüment Olgundeniz'e ve de centilmen sporcu Levent Ateş'e ödülleri verildi. Gecede, etkinliğin aynı zamanda hamisi olan Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, sponsorluk yapan Medical Park İzmir'in Genel Müdürü Veysi Kubba, yine spor yazarlarına büyük destek veren İZVAK'ın eski Başkanı Levent Ürkmez de alkışlandı.
***
TSYD gecesine Mey İçki, Sevilen Şarapları ve Pepsi Co ikram sponsorluğu yaparken, derneğin eski başkanları ve kurucu üyelerine şükran plaketleri sunuldu. Eski başkanlardan Gürkan Ertaç da (Baba Gürkan) ödülünü, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın elinden aldı. Spor yazarlarının en eskileri arasındaki Gündoğan Kaplan'ın da (77) geceye katılması ve ödüllendirilmesi de doğrusu güzel bir jestti. Gecenin sürprizini medyayla yakın ilişkide bulunan, herkesin sevip saydığı Reyhan Pastaneleri sahiplerinden Ali Albay (Yakın çevresi ona Ayı Ali diyoruz) her zamanki inceliğiyle yaptı, 200 kişilik bir pasta yolladı. Albay'ın bu sürprizi davetlilere hoş anlar yaşatırken duruma ben açıklık getirdim: "Siz onun cüssesine bakmayın, karınca ezmez, duygulu bir insandır..."

Kitap dünyasında bir tur

İstanbul'da 25 yıldır eğitim dünyasına büyük hizmetler veren "Farklı Yayıncılık", kültür kitapları alanında da ilk ürünlerini çıkardı.
Kurulduğu günden beri ders kitapları, yardımcı ders kitapları alanında büyük hizmetler veren yayınevinin kültürel içerikteki 10 kitabı raflarda yerini aldı.
Yayınevi kurucusu Mustafa Demirtaş, "Günümüzde çok özgün, nitelikli kitaplar çıkıyor. Bizler de yayınevi olarak bu alanda farklı bir çizgi izleyeceğiz" diyor ve ekliyor:
"Fiyat ve kalite farkıyla kitaplarımız kendisini gösterecek. Kültür kitaplarında yayın koordinatörümüz yazar Savaş Ünlü'dür. Editörlüğümüzü ve genel yayın yönetmenliğimizi ise bu işe yıllarını vermiş Aziz Şahin yapmaktadır."
Kültür yayınları koordinatörü Savaş Ünlü da şöyle konuşuyor:
"Bir yıla yakın süredir çalışıyoruz. Yayınevi olarak önümüzü görerek gideceğiz. Yazar kadrosunu fazlalaştırmak gibi bir yanlışa düşülmeyecek. Genç yazarlara gereken katkı sağlanacaktır."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA