• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
AK Parti İl Başkanı Akay: Saldırılar ahlak dışı ERKİN USMAN

AK Parti İl Başkanı Akay: Saldırılar ahlak dışı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.11.2013, 00:00
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay sonunda patladı.
Bir kısım basında ve sosyal medyada AK Parti'yi hedef alan yayınlar karşısında Akay şöyle konuşuyor:
"Son zamanlarda bilhassa sosyal medya üzerinden, partimizin genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, teşkilat mensupları ve özellikle başörtülü üyelerimize yönelik yapılan fütursuzca saldırıları şiddetle kınıyoruz. Hizmet siyasetinin karalanması amacı taşıyan bu ahlak dışı saldırılar toplumsal vicdanı yaralıyor."
* * *
Ömer Cihat Akay'a sordum:
"Kim bunlar?"
Cevap açık ve net oldu:
"Partimize ve partimiz mensuplarına yapılan bu saldırılar, aynı zamanda millete ve milletin değerlerine yapılmaktadır. Milletin vicdanı bu yapılanları asla kabul etmeyecektir. Tüm bu saldırıların, saygın bir meslek olan gazetecilik mesleğini kendilerine siper eden tetikçiler tarafından yapılıyor olması da ayrı bir tartışma konusudur. Mesele asla gazetecilik meselesi değildir. Mesele tamamen ahlaki bir meseledir. Yapılan ahlak dışı paylaşımların sahiplerini gazeteci olarak nitelendirmek, gazetecilere en büyük hakaret olacaktır."

Kazan kazan yemek ve bereketli bir mevlit
Gaziemir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın'ın Hac Mevlidi ilçe yöneticilerini bir araya getirdi. Taşkın ailesinin evlatları Ogün, Nilgün, Ali Taşkın'ın tertip ettikleri mevlide iş, ekonomi ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetli katıldı.
Kooperatif Başkanı ile eşi Füruzan Taşkın için mevlit okutuldu, Gaziemir halkına yemek ikram edildi. Bin kişiden fazla Gaziemirlinin yemek yediği mevlide İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beğen, ilçenin eski belediye başkanlarından Adnan Yüksel de katıldı.
Gaziemir İlçe Müftüsü Mustafa Temel ile din görevlilerinin okudukları Kuran-ı Kerim, mevlit ve ilahiler katılımcıların iç dünyalarına hitap etti. Mevlit sonrası eski Seydiköy'ün adeti olduğu üzere kazanlarca yemek pişirilerek mevlide katılanlara, yol üzerinden geçerken uğrayanlara ikram edildi.
Tüm katılanlara davetlerine icap ettikleri için teşekkür eden Metin Taşkın, "Allah her birinizden razı olsun. Eşimle beraber herkesin muhakkak görmesi gereken kutsal toprakları görerek Hacı'lık şerefine nail olduk. Rabbime ne kadar teşekkür etsem, ne kadar şükretsem azdır. Burada tüm kardeşlerimize Allah o kutsal toprakları görmeyi, Hacı olmayı nasip etsin" dedi.

günün fıkrası
Kişiyi nasıl bilirsin?

Cezaevinde gardiyan, iki mahkumla konuşuyordu. Gardiyan, "Yarın buraya Adalet Bakanı gelecek" dedi.
Bunun üzerine mahkumlardan biri sordu:
"Ya... Ne suç işlemiş?"


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA