• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’de son durum ERKİN USMAN

CHP'de son durum

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.11.2013, 00:00
CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Hüseyin Aslan, "Bu yarışta ben de varım hem de iddialı tarafından..." dedi.
Kiraz'dan Menemen'e, Dikili'den Gaziemir'e İzmir'in 30 ilçesinden de katılımlar oldu.
Aslan da, konuşmasında değişimi vurguladı.
* * *
Bu arada aldığım duyuma göre, Aslan'ın açıklamasının ilk 20 dakikalık kısmını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da televizyondan takip etmiş.
Çok kısa bir süre sonra da TBMM'deki Grup Toplantısında CHP'ye üyelik rozetini takacakmış.
Şimdi yeni bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor Aslan.
Yarın Ege Üniversitesi'nin Konak'taki Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 16.00'da 'Yerel Yönetimler, Demokrasi ve Katılımcılık' konusu Aslan'ın önderliğinde masaya yatırılıyor.
Aslan ile birlikte sol ve sağ siyasetin iki önemli ismi Burhan Özfatura ve Murat Karayalçın ile son dönemin adından en çok sözettiren ismi Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Ege-Koop'un yeni Danışma Kurulu Başkanı Metin Öney'in de yer alacağı 'Serbest Kürsü'nün büyük ilgi görmesi bekleniyor.

kentten
Ödüllendirilen esnaflarımız

Kısa adı BESİAD, Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği'nin geleneksel vefa gecesinde Karşıyaka'nın çeşitli kesimlerine yerleşmiş, kök salmış esnaflara plaket ve madalyaları verildi.
Bostanlı İskelesi üstündeki Altınbalık restoranındaki gecede önce rahmete kavuşmuş esnafın ödülleri yakınlarına, yaşayanların madalyaları da kendilerine verildi. İşte ödüllendirilen vefat etmiş esnaflarımız: Köfteci Remzi İyigün, Kahveci Nihat Egemen, Balıkçı Çörçil Ahmet Pendikli, Boyacı Servet Sezenler, Muhtar Hasan Türker, Şoför eğitmeni Emin Sular, İşadamı İsmet Nuri İpek, Hasan Taşkın, Demir Ali Turgut, Sami Taşezen.
Ve yaşayanlar: Kasap Mustafa Şengül, berber Metin Küçükkartay, pastacı Ferruh Aytemiz, Sultan Baklavaları Arif Suyolcu, berber Kadir Öztürk, eczacı Mehmet Çaylı, manav Ahmet Kömürcü, çerezci Ömer Kolcuoğlu, tesisatçı Kemal Gözcü, peynirci Mustafa Özer, kasap Ahmet İmrak, balıkçı Mehmet Samutça, emlakçı Ayla Gürten, mimar Murat Serdaroğlu.

laflama
* Kadınlar için 'Bu kadın yollu' diyen hanzolara 'Ama sen yolsuzsun' demek içinden gelmiyor mu kimsenin?
* Seher yeli bas evleri. Kitap topla yakmak için!
* Tek bir şarkı söyleyip 'Sanatıma laf söyletmem' diyen matmazele 'Yerim senin sanatını' desem ayıp olur mu?
* Nadir Nadi 'Dostum Mozart' diye bir kitap yazmıştı. Ben de 'Babam Müslüm Baba' diye bir kitap yazacağım hani!
* Ya ben bir yarışmaya katılarak meşhur olmak istemiyorum hacım. Bir yarışma jürisini döverek meşhur olmak istiyorum. Suç mudur?
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA