• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Prestij kolay kazanılmıyor ERKİN USMAN

Prestij kolay kazanılmıyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.02.2014, 00:00
Mesleğe başladığım günü hiç unutamam. Genç, arzulu, heyecanlı bir gençtim. Yaşantımda siyasetten iş adamına, magazin dünyasından devlet erkanına çok değerli insanlar tanıdım.
Hepsinin ayrı bir özelliği, ayrı bir karakteri vardı. Yıllar birbirini kovaladı, iş aleminde çok kıymetli bir insanı daha yakından tanımak bana nasip oldu. Kırkağaç'ta dünyaya gelen, bugün kendi yarattığı markası "Orkide"yi dünya çapında tanıtan Ahmet Küçükbay'ı siz özel okurlarımın da yakından tanımasını arzu ederim.
Çalışkanlığın, mütevazılığın, yaşama saygının, efendiliğin tüm özelliklerini şahsında toplayan Küçükbay, sadece özel yaşamında değil, iş adamlığında da örnek gösterilen kişiliği ile bugün güzel Egemiz'i başarıyla temsil ediyor.
Afrika'dan Uzak ve Ortadoğu'ya, Avrupa'dan Kuzey ve Güney Amerika'ya 122 ülkeye uzanan ihracat ağı ile alanında yurdumuzun dünya çapında gururu oluyor. Yeni yatırımları, sektörde sağladığı istihdam, ayçiçek yağıyla başlayan zeytinyağı ve margarinle hızla tırmanan başarı grafiği Küçükbay'ı "Orkide" ile zirveye taşıyor.
100 milyon dolar ihracat ile yağ alanında ihracatta açık ara şampiyon oldu, helal olsun. Ahmet Küçükbay'ı kutluyorum. Sofralarımıza sağlıklı ve güvenli ürünler sunduğu için.. Sektöründe sağladığı dünya çapında başarılar için.. Onunla gurur duyuyorum, örnek şahsiyeti, yüzünden eksik olmayan tebessümü, taviz vermediği dürüstlüğü ve yarattığı değerler için..

DP'nin Karşıyaka adayı: Zeki Osma
Halil Zeki Osma, yıllardır merkez sağda siyaset yapan bir Karşıyakalı.
Adalet Partisi çatısı altında başlayan bu siyaset görevi Doğru Yol Partisi'nde de devam etti ve yeni Demokrat Parti'de noktalandı.
Adalet Partisi kurucularından Şinasi Osma'nın da yeğeni olan Halil Zeki Osma, Demokrat Parti'nin Karşıyaka Belediye Meclis adayı.
Önceki gün bir açıkhava toplantısı gerçekleştiren binlerce Karşıyaka'lı "Karşıyakalılara Karşıyakalı Başkan yaraşır" sloganları ile Bostanlı'ya da yürüyüş yaptı.
Öte yandan, yine eski bir siyasetçi olan Mustafa Rüstem de, DP'nin belediye meclis üyesi listesinin ilk sırasında yer alacak.

fıkra
Neyi beğenirmiş

Nişanlı bir kız kocasına:
"Söylesene sevgilim. Bir kadında en çok neyi beğenirsin. Güzelliği mi, zekayı mı?"
Genç adam:
"Allah, Allah, bu soruya ne lüzum var? Ben sende ne zeka, ne güzellik arıyorum. Ben sadece seni seviyorum. Kafi değil mi?.."

laflama

* Ben güzele güzel demem. Ne bileyim dekoltesi falan olmayınca!
* Elbette erkekler "Çaylar filiz" der. Bunun anlamı "Çay yap Filiz"dir yani!
* Parayı ilk Lidya'lılar bulmuş. Paranın üzerine adını yazmayı Türk'ler.
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA