• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşıyaka’da 1912 rüzgarı ERKİN USMAN

Karşıyaka'da 1912 rüzgarı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2014, 00:00
1912 Karşıyaka Derneği'nin her ayın ikinci Salı'sında gelenekselleştirmeyi hedeflediği yemekli toplantıların ilki Mavişehir Mavi Balık'ta yapıldı. Toplantıya İzmir Vali Yardımcısı koyu KSK'li Alp Alpargun, Divan Başkanı Sadrettin İşçimenler, Kulüp Başkanı Fatih Diniz, Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, menajer Selim Çınar, 1987'de Karşıyaka'nın ilk Deplasmanlı Lig ve Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonu olduğu yılın kulüp başkanı İbrahim Koç, eski sembol yönetici ve camianın seçkin kişileri, 1912 KSK Derneği Başkanı Sait Gürsoy ve yönetici arkadaşları katıldı. Sağlık sorunu nedeniyle katılamayan camianın duayen başkan ve yöneticisi Tahir Türetken tele-konferansla katılarak basketbol takımının şampiyonluğundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, futbol ve voleybol takımlarının sezonu şampiyonluklarla taçlandıracağına inandığını söyledi. KSK Divan Başkanı Sadrettin İşçimenler de her kentte üst yöneticilerin takımların yanında olduğunu ve maddi-manevi destek verdiklerini belirterek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu KSK'nin ne basketbol, ne de futbol maçında tribünde göremediklerini, ilgisiz davranışını anlayamadıklarını belirtti, "Sportif yönden görevidir ama siyasi yönden de bakılırsa, en fazla oyu aldığı camianın takımına böyle davranmamalı" dedi.

hayattan
Otele bırakılan köpek kayboldu

Köpeğini bayram tatili için Köpek Hoteli'ne veriyor ve bir daha göremiyor...
Sema Nergiz Yapan günlerdir internetten, el ilanlarını sokaklara yapıştırarak ve de sokak sokak gezerek yorgun düşmüş.
Şimdi söz Sema Nergiz'in:
"Bayram tatilinde çocuğumu Seyrek-Villakent'te bulunan Oktay Devecel'e ait Von Gitane isimli hotele teslim ettik. Bayram sonrasında döndüğümüzde (Köpeğiniz kaçmış) gibi bir cevapla karşılaşınca şok olduk. Üstelik cep telefonunu kapatıp, hotelini de boşaltıp ortalardan kayboldu. Seyrek'teki jandarmaya suç duyurusunda bulunsak da bu bizim acımızı dindirmedi. Bulana ödül veriyoruz ve kızımızın akibeti hakkında çok endişeliyiz... Lütfen Şanslı'yı gören olursa bize ulaşsın... Şanslı ev köpeği ve sokaklarda yaşaması imkansız... Evimizin bireyi o ve aramayı da asla bırakmayacağız... Çok üzgünüz, Şanslı'nın kayboluşundan sonra hayatımız tamamen bozuldu, sürekli yollardayız."
İletişim telefonları: 0554 535 82 32 - 0554 535 82 34

karabağlar

Plastikler yuva oldu

Karabağlar Belediyesi ile Plastik Sanayicileri Derneği sosyal sorumluluk ve çevre bilinciyle ortak bir çalışma yapmaya hazırlanıyor. "Yuvaya Dönüşen Plastikler" kampanyasıyla ilçe sınırları içerisindeki plastik atıklar toplanarak park ve bahçelerde kedi ve köpek kulübesi olarak geri dönüşüm sağlanacak. Bu çerçevede geçtiğimiz günlerde Karabağlar Belediyesi ile PAGDER arasında öngörülen protokol taslağı gereği 20 adet köpek kulübesi ve köpek mamaları Karabağlar Belediyesi'ne bağışlandı.
Kampanyanın işleyişine ilişkin bilgi veren Plastik Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, kampanyanın farkındalık yaratmak amacı taşıdığını söyle ve ekledi:
"Bu proje ile Karabağlar'da toplanacak (plastik yoğurt, peynir kapları, pet şişeler ve kapakları, deterjan şişeleri, eski plastik oyuncaklar, plastik askılar ve plastik damacanalar vb) atıklar yüzde 100 geri dönüşümü sağlanarak hayvanlar için plastik yuvalar yapılacak."

küpe

Güzellik için, saadet gibi bir müstahzar yoktur.
Lady Biessington

Günün fıkrası
Müdür ve sekreteri

Genç ve güzel kız, bir şirkette müdür sekreteri olarak çalışıyordu. Birgün iş çıkışında sevgilisi ile buluştu.
"Biliyor musun sevgilim?" dedi ve ekledi:
"İşi bırakıyorum...."
Genç adam şaşkın şaşkın baktıktan sonra, homurdandı:
"Hayrola... Yoksa müdür sana bir şey yapmak mı istedi?"
Güzel sekreter öfkeli şekilde sevgilisine dönerek cevap verdi:
"Hayır, tam tersi. Nerede o günler!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA