• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
SEDA KAYA GÜLER

Yeni yıl dilekleri

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.01.2011, 00:00
Yeni yıla nasıl girdiniz? Ben evdeydim. Annem, kızkardeşim, kocam ve ben bir aradaydık. Yemeğimizi yedik, televizyon seyrettik, sohbet ettik, sevdiklerimizle telefonlaştık, mesajlaştık, güzel dileklerimizi ilettik ve uyuduk.
Cep telefonlarımız, posta kutularımız günlerdir yeni yıl mesajları ile dolup taşıyor zaten. Ben içlerinden bazılarını bu köşeye almak istedim.
CPR İletişim'deki arkadaşlar, "İKİ kat başarı, BİNlerce sevgi, ONlarca mutluluk, BİR muhteşem yeniyıl dileklerimizle." diye hoş bir kart hazırlamışlar.

2011 İSTEKLERİ
Caretta İletişimciler, "Yine sil baştan. Ama bu kez bir öncekinden 2011 kat iyi geçsin." dileğinde bulunmuş.
Bu örnek de Sanat Tanıtım sözcüsü Figen Akkemik'ten. O da "Harika bir seneydi dedirtecek 365 gün, gece ve 6 saat yaşamanız dileğiyle." Notunu düşmüş tebrik kartına.
Sevgili arkadaşım Leyla Vural Volkan ise şu notu yollamış sevdiklerine: "2011'den isteklerim çok. Önce sağlık diliyorum. Bir yaş bir yaş ilerledikçe ona daha çok ihtiyacımız oluyor.
Huzur diliyorum. İlişkilerimizde, işimizde, siyasette, sanat, kültür ve sporda ihtiyacımız var.
Para diliyorum. Para demek çil çil para değil, çalışmamızın, emeğimizin karşılığını almak, ay sonu para artırıp biriktirebilmek istiyorum.
Gülmeyi diliyorum. Yılsonu geldiğinde ne çok güldük demeyi istiyorum.
Başarı diliyorum. Çocuklarımızın sınavları başta olmak üzere birçok farklı başarıları elde etmeyi diliyorum.
Ve ülkemizin, güzel yurdumuzun bir bütün halde, laik, demokrat ve Atatürkçü yolundan ödün vermeden artık ilerlemesini diliyorum.
Tabii tüm bunların yanında yine sizlerle birlikte olmayı da çok diliyorum."

YILBAŞI AĞACI
Bu dilek ağacı da girişimci arkadaşlarımdan Emine Uslu'nun. Onun yeni yıl dileği de şöyle.





Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA