• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2016, 00:00

JENNIFER LAWRENCE MİNİKLERİ SEVİNDİRDİ

Oscar ödüllü güzel oyuncu Jennifer Lawrence, 2013 yılından beri her Noel arifesinde Kentucky'deki Norton Çocuk Hastanesi'ne ziyarette bulunuyor. Geçtiğimiz cumartesi de yaptığı ziyaretle geleneği devam ettiren başarılı aktris her kesimden alkış aldı.
Ayrıca geçtiğimiz yıl hastaneye 2 milyon dolar bağış yapan güzel oyuncu sayesinde hastanenin artık Jennifer Lawrence Vakfı Kardiyak Yoğun Bakım Ünitesi bulunuyor.

MARTIN FREEMAN VE AMANDA ABBINGTON AYRILDI

2017'ye günler kala bir ayrılık haberi de Martin Freeman'dan geldi. Sherlock dizisinde iki sevgiliyi canlandıran ve gerçek hayatta da 16 yıldır birliktelik yaşayan Martin Freeman ve Amanda Abbington çifti ayrıldı. İki çocuk sahibi çiftin ayrılık nedeni bilinmiyor ama Freeman yaptığı açıklamada "Artık birlikte değiliz. Dostane bir şekilde ayrıldık. Amanda'yı her zaman seveceğim." dedi.

JENNIFER LOPEZ MÜZİKAL SAHNESİNDE

Rock'n Roll kralı Elvis Preyley'in orduya katılmasını konu alan Bye Bye Birdie, Brodway Müzikali'nden sonra tekrar sahnelenecek.
NBC'de yayınlanacak olan müzikalde 'Rose' karakterini ise Jennifer Lopez canlandıracak. Müjdeyi sosyal medya hesabından veren ünlü şarkıcı "Hazır mısınız?" notuyla bir video yayınladı.

WINNIE HARLOW'UN ZAFERİ​

Tyra Banks tarafından sosyal medyada keşfedilen Kanadalı model Winnie Harlow, Elle dergisinin Kanada edisyonuna kapak oldu. Genç modelin deri hastalığı vitiligoya sahip olması nedeniyle moda dünyasında yer edinemeyeceği düşünülüyordu.
"Michael Jackson hastalığı" olarak bilinen vitiligo ile yaşayan Harlow, America's Next Top Model yarışmasına katıldıktan sonra dünyanın en popüler modellerinden biri haline geldi.

EVLİLİK TEKLİFİ GIGI VE ZAYN'IN ARASINI AÇTI

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Zayn Malik ve Gigi Hadid'in arası evlilik teklifiyle açıldı.
Zayn Malik'in ilişkisini evliliğe taşımak istemesi Gigi Hadid engeline takıldı. Güzel model evlilik için çok erken olduğunu düşündüğünü ve Malik'i daha çok tanımak istediğini söylemesi ikilinin arasını açtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA