• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.01.2017, 00:00

TOP CAMBAZI KROES

Victoria's Secret'ın ünlü modeli Doutzen Kroes ailesiyle çıktığı Miami tatilinde top oynarken görüntülendi.
Eşi Sunnary James ve iki çocuğuyla plajda futbol oynayan güzel manken, eşinin ayağından aldığı futbol topunu dakikalarca sektirdi. Görenlerin alkışlarıyla şovuna devam eden Kroes, objektiflere birbirinden güzel pozlar verdi.

ARTIK SAKLANMIYORLAR

Game of Thrones dizisinin Sansa'sı Sopihe Turner ve son zamanların yükselen grubu DNCE'nin solisti Joe Jones, ilişkilerini sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla resmi olarak duyurdular.
Daha önce objektiflerden kaçan çift artık saklanmıyor.
Geçtiğimiz gün Los Angles'te görüntülenen aşıklar aralarındaki boy farkını da umursamadıklarını gösterdiler.

1 MİLYON TAKİPÇİ

Podyumların Brezilyalı güzellerinden Lais Ribeiro yeni yılı memleketinde karşıladı. Sevgilisiyle birlikte denizin ve güneşin tadını çıkaran Lais Ribeiro, Instagram sayfasındaki takipçiler için bir de sürpriz hazırladı. Instagram sayfasının bir milyon takipçiye ulaşmasını kumların üzerine "1 M" yazarak kutlayan gsüzel model daha sonra bu görüntüyü sayfasında paylaşarak takipçilerine teşekkür etti.

YENİ KAHRAMANIMIZ KARA PANTER

Son yıllarda artan ve iyi bir ivme yakalayan süper kahraman filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Marvel dünyasının önemli karakterlerinden Black Panther (Kara Panter) filminin kadrosunda yer alacak oyuncular açıklandı. Filmde Kara Panter'i canlandıracak olan Chadwick Boseman'ın yanı sıra kötü adamı Creed'in başrolü Michael B. Jordan oynayacak.
Filmin vizyon tarihi Şubat 2018.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA