• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.01.2017, 00:00

KİMSE TANIYAMADI

Hafızalara kızıl saçlarıyla kazınan Amerikalı oyuncu Bella Thorne, radikal bir kararla saçlarını boyattı. Oldukça değişen genç oyuncuyu katıldığı etkinlikte hiç kimse tanıyamadı. Hem yeni saç rengi hem de giydiği kıyafetle gecenin ilgi odağı olan Thorne, yaptığı makyajla da farklı bir görüntü çizdi.

KANYE WEST ŞÜPHE İÇİNDE

Yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle yatırıldığı hastaneden geçtiğimiz haftalarda taburcu olan Kanye West, şimdi de aldatıldı haberlerine konu oldu. Ok! Magazine'nin ulaştığı kaynağa göre Kanye West, 2 yıllık eşi Kim Kardashian'ın Amerikan futbol ligi takımlarından Oakland Raiders'ın ünlü oyuncusu Marquette King ile kendisini aldattığından şüpheleniyor. Ortaya çıkan bu söylentilerin ardından Kim Kardashian'ın basın sözcüsü dedikoduları yalanladı.

WALKİNG DEAD TAM GAZ DEVAM EDECEK

Yedinci sezonunu geride bırakan Amerikan yapımı The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman, dizinin geleceği hakkında konuştu.
Kirkman, "Çizgi romanla eşzamanlı devam ediyoruz. 100. sayıya gelmek altı sezon sürdü, bir altı seneye daha ihtiyacımız var. Ancak o zaman programın önüne geçebilir çizgi roman" diyerek hedefindeki sezon sayısını belirtmiş oldu.

OLGUN İKON GWYNETH

Bu yıl 30. kez verilen Elle Style Ödülleri'nde 'ikon' ödülüne layık görülen Gwyneth Paltrow, 40'lı yaşların daha anlamlı olduğunu söyledi.
Elle dergisine konuşan güzel oyuncu "44 yaşında olmaktan mutluyum. 40'larıma gelmeden önce çok sıkılmıştım. Ama şu an daha rahat ve sakinim. Elbette kırışıklıklarım ve beyazlarım var ama onları gerçekten seviyorum.
Olgun bir kadın olmak bana kendimi seksi hissettiriyor" dedi.

EN ÇOK SATAN ALBÜMLER AÇIKLANDI

Geride bıraktığımız 2016 yılının en çok satan albümlerini Yahoo Music açıkladı. Geçtiğimiz yıllara göre satışlarda ciddi bir düşüş oladuğu gözlenirken, 2 milyon satış yapabilen albüm olmadı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA