• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.01.2017, 00:00

SELENA GOMEZ ÇOK AŞIK

Geçtiğimiz haftalarda öpüşürken görüntülenen Selena Gomez ve The Weeknd'ın ilişkisi hakkında yeni haberler ortaya çıkmaya başladı.
İkilinin yakın çevresinden bir kaynağa göre, The Weeknd'ın, Gomez'e gerçekten aşık olduğu ve beraberken sürekli güldükleri öğrenildi. Selena Gomez'in bu sefer Justin Bieber'ı gerçekten unutacağı da konuşuluyor.

SİNEMA DÜNYASI PARİS'TE BULUŞTU

Modanın başkenti Paris'te düzenlenen Giorgio Armani'nin ilkbahar/ yaz 2017 koleksiyonunun tanıtıldığı özel defilede ünlü modacının imzasını taşıyan tasarımlar ilgiyle izlendi. Defileye sinema dünyasının ünlü yıldızları da oldukça ilgi gösterdi. Monica Bellucci, Nicole Kidman, Isabelle Huppert, Olga Kurylenko defileyi izlemeye gidenler arasındaydı.

SÜPER CASUS DAISY RIDLEY​

İngiltere'nin Hollywood'a yeni katkısı, Star Wars evreninin güçlü Rey'i Daisy Ridley'nin yeni projesi belli oldu.
Yükselen yıldız istediği Tomb Raider rolünü alamayarak Alicia Vikander'a kaptırmış olsa da Deadline'ın haberine göre tarihin güçlü kadınlarından biri olarak sinemaseverlerle buluşacak.
Amerikalı süper casus Virginia Hall olarak karşımıza çıkacak olan güzel yıldızın boy göstereceği yapımda J.J.Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot da yapımda destek verecek.

AŞKLARI BİTİYOR

Hollywood'un gözde aktrislerinden Scarlett Johansson, 2014 yılında evlendiği Romain Dauriac'tan boşanacağı iddia edildi. E! Online'ın haberine göre güzel oyuncunun aylar önce eşiyle ayrılma kararı aldığı ve uzun zamandır Dauriac ile görüşmediği söylentiler arasında.

RAE SREMMURD'UN DRAKE SÜRPRİZİ

Amerikalı bir hip hop ikilisi Rae Sremmurd, Amsterdam konserinde sahne performanslarıyla dinleyicilerinden tam not aldı. Rae Sremmurd'un bir de büyük sürprizi vardı.
Gruba "Fake Love" ve "Jumpman" şarkılarında eşlik eden Drake, "Sremm partiden uzak kalamazdım" diyerek sahneye çıktı. Gösterinin görüntüleri sosyal medyada bolca paylaşıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA