• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.01.2017, 00:00

YENİ LARA CROFT'UMUZ ALICIA VIKANDER

Angelina Jolie'nin hayat verdiği bilgisayar oyunu karakteri Lara Croft tekrar beyaz perdeyle buluşuyor. Yönetmenliğini Roar Uthaug'un yapacağı Tomb Raider filminin çekimleri başladı. Serinin hayranlarının en çok merak ettiği konu Lara Croft'u kimin canlandıracağıydı.
Bu isim Oscar ödüllü Alicia Vikander oldu.
Film 16 Mart 2018'de vizyonda olacak.

MEL GIBSON 9. KEZ BABA OLDU

Ünlü oyuncu ve yönetmen Mel Gibson sevgilisi Rosalind Ross ile ilk çocuklarının mutluluğunu yaşıyor. İlk eşi Robyn Moore'dan 7, eski kız arkadaşı Oksana Grigorieva'dansa bir çocuğu bulunan Gibson, 9. çocuğunu pazar günü Los Angles'ta kucağına aldı. Çifte yakın bir ismin E! Online'a yaptığı açıklamada "Bebeklerinin adını Lars Gerard koydular. İkisi de çok heyecanlı ve Lars çok güzel" dedi.

BECKHAM'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yeşil sahalarda centilmenliğiyle tanınan ve rakip takım taraftarlarınca da saygı duyulan eski futbolcu David Beckham yine alkışı haketti.
Londra'da arabasıyla ilerlerken yolda düşen yaşlı bir kadını farkedip duran ünlü futbolcu, kadına su verip ambulans gelene kadar bekledi. Sağlık görevlilerinden yaşlı kadının durumu hakkında bilgi alan Beckham, duyarlı davranışı nedeniyle takdir edildi.

GRAMMY SAHNESİ AÇIKLANDI

59. Grammy Ödülleri'nin dağıtılacağı gecede sahne alacak olan sanatçılar açıklandı.
12 Şubat gecesi Staples Center Los Angles'ta gerçekleşecek olan törende Metallica, John Legend, Carrie Underwood, Keith Urban ve Adele izleyiciyle buluşacak. Sunuculuğunu James Corden'ın yapacağı ödül gecesinde en çok adaylığı bulunan isim ise 9 adaylıkla Beyonce oldu.

YENİ SAHNE ADI KYLIE SASSE OLACAK

Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue nişanlısı Joshua Sasse ile evlilik tarihini henüz belirlemediklerini açıkladı. 48 yaşındaki şarkıcı 29 yaşındaki nişanlısyla evlendikten sonra Joshua Sasse'nin soyadını sahnede de kullanacağını söyledi. You dergisine yaptığı açıklamada "Kylie Sasse harika bir isim. Harika bir sahne adı. Kylie Minogue hiçbir zaman tam olarak telaffuz edilemiyor. Kesinlikle Sasse soyadını alacağım" dedi.

DONALD TRUMP'IN TEKNOLOJİ KORKUSU

Trump'ın teknolojiden korktuğu için e-mail atmadığı, her şeyi el yazısı ile yazıp taratıp çalışanlara gönderdiği ortaya çıktı.
Trump Geçtiğimiz günlerde de kızı Ivanka Trump'ı etiketlemeye çalışırken başka bir Ivanka'yı fotoğrafa etiketlemişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA