• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.01.2017, 00:00

OĞLUNA KIZ KIYAFETLERİ GİYDİREN THERON'A TEPKİLER BÜYÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Beverly Hills sokaklarında oğluyla görüntülenen Oscar ödüllü Charlize Theron'a, 6 yaşındaki oğlunun giyim tarzı nedeniyle eleştiriler gelmeye devam ediyor. Evlat edindiği oğlu Jackson'ı, kız çocuklarını andıran bir şekilde giydirmesi güzel oyuncunun birçok kesim tarafından eleştirilmesine neden oldu.
Jackson'ın pembe çizmeler, kalp motifli pembe kazak giymesi ve saçlarının iki yandan örülmüş olması Theron tarafından yanlış yönlendirildiği söylentilerine neden oldu.

RIHANNA DA TRUMP'A KARŞI

Amerikan Başkanı Donald Trump'ın görevi teslim almasını protesto eden binlerce kadına ünlülerden de destek gelmişti.
Madonna, Miley Cyrus gibi isimlerin arasına ünlü şarkıcı Rihanna da katıldı. Protesto yürüyüşünden fotoğraflar paylaşan Riri "kadın olmaktan ve dünyanın dört bir yanından bu direnişe katılan kadınlardan gurur duyuyorum" dedi.

SUPER BOWL'DA LADY GAGA RÜZGARI

Amerika'nın en büyük spor organizasyonu olarak kabul edilen Amerikan Futbol Ligi finali Super Bowl'da, bu sene sahne alacak olan Lady Gaga'nın hazırlık videoları organizasyon tarafından tanıtıldı.
Başarılı sanatçının koraografı Richy Jackson'ın dansçılarla 'Bad Romance' parçasına çalıştıkları görülen video, heyecanı bir üst seviyeye taşıdı. Böylece Gaga'nın sahneye hangi parçayla çıkacağı da belli oldu. Super Bowl 5 Şubat'ta gerçekleşecek.

AMBER HEARD FIRSATLARI KAÇIRMIYOR

Başarılı aktör Johnny Depp ile olaylı boşanma davasından sonra ortalıkta gözükmeyen Amber Heard, geçtiğimiz gün Los Angles'ta ucuzluk mağazasından alışveriş yaparken görüntülendi. Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Depp'ten boşanmak için şart koştuğu 7 milyon Dolar'lık tazminatı kazanan güzel oyuncunun yaşadığı gerginlikten kurtulmuş olduğu gözlendi.

MİGUEL FERRER HAYATINI KAYBETTİ


NCIS: Los Angles, Crossing Jordan ve Twin Peaks gibi unutulmaz yapımlarda yer alan Miguel Ferrer hayatını kaybetti. 61 yaşındaki oyuncu, uzun zamandır savaştığı kansere yenik düştü. Oyuncu hakkında konuşan R.Scott Gemmill, "Bugün, NCIS: Los Angeles ailesi çok değerli bir üyesini kaybetti. Miguel inanılmaz yetenekli bir oyuncuydu. En güçlü dramatik sahnelerin altından kendine özgü tavrı ile kalkmayı başarırdı. Dualarımız karısı Lori ve oğulları için. Onu özleyeceğiz." dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA