• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.01.2017, 00:00

Taylor ve Zayn'dan sürpriz şarkı

Merakla beklenen Karanlığın Elli Tonu filmi Zayn ve Taylor Swift'i bir araya getirdi. İlk filmi pek çok karşıt görüş alan serinin hayranları merakla 2. filmin gelmesini beklerken, yayınlanan Zayn ve Taylor Swift'in düet yaptığı film müziğiyle daha da heyecanlandı. Filmin vizyon tarihi ise 10 Şubat 2017

ANGELİNA JOLİE ŞAŞIRTTI

Geçtiğimiz gün Malibu'da çocuklarıyla alışverişe çıkan Angelina Jolie giyimiyle şaşırttı. Havanın 30 dereceye yakın olduğu Malibu'da, Jolie dizine kadar giydiği deri çizmeleri ve üstüne aldığı paltoyla şaşırttı. Kendisinin ruhsal olarak iyi durumda olmadığı söylentileri bu görüntülerden sonra tekrar konuşulmaya başlandı

KIRMIZI HALI'DA ŞIKLIK YARIŞI

1989'dan bu yana Amerika'da her yıl verilen Yapımcılar Derneği Ödülleri gecesine gelen ünlüler Kırmızı Halı'da birbirinden güzel pozlar verdi. Gecenin en çok ödül alan filmi yine La La Land olurken filmde rol alan şarkıcı John Legend, Trump karşıtı yaptığı konuşma ile alkış aldı.

BECKHAM'IN TEK PİŞMANLIĞI

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden David ve Victoria Beckham aşkının bilinmeyenleri, David Beckham'ın BBC Radyo 4'e verdiği röportajda ortaya çıktı. David Beckham "İlişkimizin ilk aylarında basından gizli vakit geçirebilmek için otoparklarda araba içinde otururduk. O günden bu yana tek pişmanlığım var. O da düğünümüzde giydiğimiz mor kıyafetler. Keşke değiştirebilseydim" itirafında bulundu.

NİNA DOBREV GERİ DÖNÜYOR

The Vampire Diaries dizisinden ayrılan Nina Dobrev, final bölümü için geri dönecek. Dobrev Instagram hesabından yaptığı duyuruda bir kez daha ekranlarda Elena Gilbert olarak arzı endam edeceğini müjdeledi. Paylaştığı görsel ile final bölümünün adının da "I Was Feeling Epic" olduğunu belirtti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA