• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayatı pahasına 3. çocuk ÇAĞRI ZORER

Hayatı pahasına 3. çocuk

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.03.2017, 00:00

Sansasyonel haberlerin bir numaralı ismi Kim Kardashian üçüncü çocuğunu doğurmak istediğini ve hamile kalmaya çalışacağını açıkladı. Amerika'da yaptığı TV şovunda yaptığı açıklama ile doktorların hamile kalmasını tehlikeli bulduğunu söyleyen Kim Kardashian, bu uyarıyı görmezden geleceğini söyledi. 36 yaşındaki yıldız, "Çocuklarımın bir kardeşi daha olmasını istiyorum" derken anne Kris Jenner ise "Kendini tehlikeye atacak bir şey yapmanı istemiyorum" dedi. Kim ve Kanye çiftinin üç yaşında North adlı bir kızı ve bir yaşında Saint adlı bir oğlu var.

AMFAR GECESİNDE CHARLİZE RÜZGARI

Küresel AIDS salgınını engellemeyi amaçlayan dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan amfAR'ın Hong Kong'ta düzenlenen gecesine Charlize Theron damga vurdu. Gecenin en güzel kadınlarından biri olan Theron, giydiği Saint Laurent elbisesiyle görenleri büyüledi. Basının yoğun ilgi gösterdiği güzel oyuncu, yeni çıkacak olan filmi The Fast of the Furious hakkında heyecanlı olduğunu söyledi. Gecenin bir diğer ilgi çekici konuğu ise eski süper model Naomi Campbell oldu. Campbell, Ralph & Russo imzası taşıyan elbisesiyle göz doldurdu.


EVİNİ SATMAK İÇİN İNDİRİME GİTTİ

Dünyaca ünlü Guns N'Roses grubunun gitaristi Slash, yakın zamanda lüks evini satılığa çıkarmıştı. Katılacağı dünya turnesi öncesinde evinin bir an önce satılmasını isteyen ünlü gitarist astronomik fiyatı aşağıya çekme kararı aldı. Ocak ayında 10,5 milyon dolar olarak belirlenen evin fiyatında 1 milyon dolarlık indirime gidildi ve 9,5 milyon dolar olarak belirlendi. Beverly Hills'teki evin tiyatro salonu, gece kulübü ve son teknoloji ile donatılmış bir kayıt stüdyosu bulunmakta. İki yıl önce inşa edilen ev; voleybol sahası, havuz, spa ve organik sebze bahçesine sahip. Slash bu lüks evi 7,3 milyon dolara satın almıştı.

JENNİFER AŞK SARHOŞU

Magazin dünyasının en çok konuşulan çifti olan Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, romantik gecelerine bir yenisini daha ekledi. Daha önceki buluşmalarında yemek yiyecekleri mekanlara ayrı ayrı giren ikili, ilişkilerini saklamaktan vazgeçmiş görünüyor. E!News'in haberine göre, hafta sonu Los Angeles'ta bir İtalyan restoranına giden Lopez & Rodriguez çifti gecenin sonunda keyifli görünüyordu. Lopez giydiği deri etek ve at kuyruğu yaptığı saçıyla her zamanki gibi muhteşem görünürken, Alex Rodriguez kot pantolonuyla sevgilisine uyum sağlamış. İkilinin gecenin sonunda Lopez'in evine gittiği öğrenildi.


ANTONİO BANDERAS'A STENT TAKILDI

2017 yılına şansız başlayan ünlü aktör Antonio Banderas, Ocak ayında geçirdiği kalp krizi ile ilgili ilk kez konuştu. Geçtiğimiz hafta sonu Malaga şehrinde kendisine verilen Yaşam Boyu Başarı ödülünü alan başarılı oyuncu sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çıkan söylentilerden rahatsız olan Banderas, basında yazılanlar kadar durumunun kötü olmadığını ve geçirdiği kalp krizi sonrası kalbine üç adet stent takıldığını söyledi.
Durumunun gayet iyi olduğunu, kalıcı bir hasar olmadığını söyleyen Banderas, salondan büyük alkış aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA