• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Evlerine kadar takip ettiler ÇAĞRI ZORER

Evlerine kadar takip ettiler

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.05.2017, 00:00

Yaşadıkları ayrılık sonrası çok süre geçmeden birleşen ünlü şarkıcı Zayn Malik ve Victoria's Secret mankeni Gigi Hadid paparaziler tarafından evlerine kadar takip edildi. Genellikle basına güler yüzlü pozlar veren çift basının takibinden rahatsız olduklarını göstermek için yüzlerini kapatarak tepki gösterdi. Hadid ve Malik, New York'ta evlerine girerken Hadid yüzünü eliyle gizlemeye çalışırken, Malik de aracına doğru koşup fotoğrafçılara arkasını döndü. Bir süre yüzünü aracına doğru çevirip saklanmaya çalışan Malik, kapüşonunu çekip koşar adım eve girdi.

50 milyonu geçti ama...

Elektronik dans grubu Cheat Codes ve Demi Lovato işbirliği olan 'No Promises' şarkısının video klibi yayınlandı. Kısa sürede milyonları aşan izlenme oranına sahip şarkı, dünya genelinde de 50 milyonu aşan dinlenme rakamına sahip. Ancak şimdiye kadar Billboard 100 listesine girememiş olan 'No Promises' adlı şarkının çekici videosu listeye girebilecek mi merak konusu.

Gözler üstünde

Bisikletten düştüğü video ile izlenme rekoru kıran Kendall Jenner, 70. Cannes Film Festivali'de '120 Beats per Minute' adlı filmin Palais des Festivals'te yapılan galasına kıyafetiyle damga vurdu.

Nihayet satışa çıkarıldı

Roc'n roll efsanesi Elvis Presley'nin sahibi olduğu özel jet, açık artırmayla satışa çıkarılıyor. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek açık artırmada, Lockheed JetStar tipi özel jetin 2 milyon dolar ile 3,5 milyon dolar arası bir rakama satılması bekleniyor. 27 Mayıs'ta Elvis Presley Müzesi'nde gerçekleştirilecek olan müzayedede uçağı satın alacak kişinin onu seyahatler için değil, özel davetler için kullanacağı düşünülüyor. Uçak, ABD'nin New Mexico eyaletindeki kullanılmayan bir havaalanında 30 yıldır bekliyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA