• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni evi aylık 400 bin dolar ÇAĞRI ZORER

Yeni evi aylık 400 bin dolar

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.06.2017, 00:00

Geçtiğimiz haftalarda ikiz bebeklerini dünyaya getiren Beyonce, Malibu'da aylık kirası 400 bin dolar olan bir malikane tuttu. Genişleyen aileleri için daha büyük bir eve taşınma kararı alan Beyonce ve Jay Z çiftinin yeni malikanelerini Ağustos ayına kadar kiraladıkları iddia edildi. 10 yatak odalı, 14 banyolu, 7,5 metre uzunluğunda havuzu bulunan La Villa Contenta adındaki malikanenin 25 bin metrekare büyüklüğünde bir bahçesi bulunuyor. Ünlü çiftin Los Angeles'ta şu an oturdukları malikanelerinin değeri ise 55 milyon dolar.

Televizyon macerası kısa sürdü

Yapımcılığını Charlize Theron'un üstlendiği, 21 Nisan'da ilk sezonuyla ekranlara merhaba diyen Girlboss'un televizyon macerası kısa sürdü. Ünlü moda markası Nasty Gal'ın kurucusu Sophia Amoruso'nun kaleme aldığı Girlboss isimli kitaptan uyarlanan dizi, Netflix tarafından iptal edildi. Karar dizinin Instagram sayfasında paylaşıldı. Girlboss'un neden iptal edildiği konusunda henüz kanaldan bir açıklama gelmedi. Böylece Girlboss, The Get Down ve Sense8 ile birlikte bu sezon Netflix'in iptal ettiği üçüncü dizi oldu.

Cristiano Ronaldo 2. kez baba oluyor

Portekiz basını Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in beş aylık hamile olduğunu iddia etti. Portekizli futbolcunun sekiz aydır birlikte olduğu Rodriguez ile yeni bebek heyecanı yaşadığı söylentisi, ikilinin bir klinikte görüldüğü iddiasının ardından geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA