• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.01.2017, 00:00

KOÇ:
Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Mesleki ilişkilerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınızı bir kez daha vurgulayacaksınız.

BOĞA:
Disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Partnerinizin geçmişiyle ilgili bazı konulara takıntılı olabilir ve olayları istemeden irdeleyebilirsiniz. Alınganlığınız, kişiliğinizin bir parçası haline geldi.

İKİZLER:
Yönetici gezegeniniz Merkür maddi konularda size bir çok fırsatı sunarken, yaşam kalitenizi arttırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızı destekliyor. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.

YENGEÇ:
Düşüncelerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyorsunuz. Zihinsel dağınıklık yaşayabilir, kendinizle ilgili kararlarınızda çevrenizden yardım bekleyebilirsiniz. Bazı olayların sizi aşmasına şaşırmamalısınız.

ASLAN:
Alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

BAŞAK:
Başarılarınızın altında ailenizin size vereceği desteğin katkısı olduğunu biliyorsunuz. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Kişisel kavgalar yerine işlek zekanızı mantıkla birleştirebilirsiniz.

TERAZİ:
Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz. Düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz.

AKREP:
Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz. Hatalardan korktuğunuz bir gün içindesiniz.

YAY:
Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Süregelen bir probleminiz varsa, aile ve evinizle ilgili sorunları çözmek için uygun bir gün.

OĞLAK:
Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

KOVA:
Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz.

BALIK:
Beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz. Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA