• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.01.2017, 00:00

KOÇ:
Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak, enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz.

BOĞA:
Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz. Çeşitli düşünceler içinde bocalamanıza neden olabilir.

İKİZLER:
Duygusal bir dönemin içinde olduğunuz kişilerin bazı destekleri üzerinizde hissedeceksiniz. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz.

YENGEÇ:
Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Bugün seyahat planları yapmanız için, önünüze bazı fırsatlar gelecektir. Olayların üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız.

ASLAN:
Bugün, sosyal çevrenizdeki kişilerle birlikte ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin psikolojik yapılarına dikkat etmelisiniz. Ketum yapınızı bilenler, her konuda düşüncelerinize değer veriyorlar.

BAŞAK:
Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Fikirlerinizi, mantık çerçevesi içinde değerlendirmek size kalite kazandırıyor.

TERAZİ:
İçtenliğe önem vermenize rağmen, bazen size hiç uymayan bir kişilik sergiliyor ve bulunduğunuz ortamlarda sır olmayı yeğliyorsunuz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız.

AKREP:
Bugün katıldığınız davetlerde felsefi konuşmalar ilginizi çekecek ve sizi oyalayacak farklı kişilerle tanışacaksınız. Görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız.

YAY:
Evinizde huzuru sağlamak adına, bazı konularda girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

OĞLAK:
Bugün, iletişim konusunda oldukça duyarlı davranıyorsunuz. Duygusal bir konuşma yapmanız sizin özlemli olduğunuz konuları da beraberinde getirecek. Askıda kalan işlerinizle ilgilenmek için, elinize fırsat geçiyor.

KOVA:
Kazançlar konusunda yaşadığınız sıkıntılarınızı çevrenizin desteği ile aşabilirsiniz. Onların düşüncelerine tepki göstermek yerine, ilişkilerinizi sıcak tutmayı denemelisiniz. Bugün sabit düşünmeye zorlanabilirsiniz.

BALIK:
Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibi olduğunuzu unutmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA