• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.05.2017, 00:00

KOÇ

Ay burcunuzda ilerliyor. Her an değişime hazırsınız. Bugün, sosyal aktivitelerin size kazandıracağı prestijinizi düşünmek zorundasınız. Partnerinizden istediğiniz enerjiyi rahatça alabileceksiniz.

ASLAN

Yakın çevrenizde size yaklaşmak isteyen farklı kişilerin mevcudiyetinden habersiz olabilirsiniz. Etrafınızda daha duyarlı bir şekilde bakmanızda fayda var. Bugün, iletişim konusunda başarılısınız ve her konuda yaratıcısınız.

YAY

Maddi konularda kendinizi denetlemek zorundasınız. Bugün, aşırı istekleriniz ve uçucu tavırlarınızdan kaynaklanan sorunlar yüzünden partnerinizle çatışabilirsiniz. Farklı fikirlerde olmanıza rağmen, içsel bağlarınız güçlü.

BOĞA

Hızlı sonuç almanız gereken kombinasyon işler size gelecektir. Bugün, dikkatinizi toparlamalı ve kazançlarınız konusunda gerekli alt yapıyı oluşturmalısınız. Kendinizi huzurlu hissetmek istiyorsunuz.

BAŞAK

Girişimci yapınızla çevresel iletişiminizde sıra dışı nüanslar yakalayabiliyor ve kendinizi ön plana çıkarmanın alt yapısını hazırlıyorsunuz. Düşüncelerinizde akıcılık var. Yaşam biçiminizde gelişen olaylara hazırsınız.

OĞLAK

Çalışma hayatınızla ilgili değişik düşünceler içindesiniz ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere güven duymak istiyor ve bu şartları sağlayamadığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz.

İKİZLER

Aşk yaşantınızda duygusal bir hava estirdiğiniz gün içinde, bir takım tereddütler yaşayabilirsiniz. Bugün neşeli ve romantik davranışlar sergiliyorsunuz. Çevreniz çok kalabalık ve bir çok kişi sizi etkilemeye çalışacak.

TERAZİ

Sevgisel beraberliklerden yana olduğunuz için, partnerinizden de, ince ve zarif beklentiler içindesiniz. Olumsuzluklardan uzak bir gün geçirmek istiyor ve sezgilerinizi şaşırtıcı bir şekilde birlikteliğinizi aktarabiliyorsunuz.

KOVA

Aklınızdan geçirdiğiniz düşünceler için, sürekli fırsat yaratmak istiyorsunuz. Gerekçeleriniz, gün içinde sizi haklı çıkaracak. Farklı bir yaratıcılık anlayışı ile yaklaştığınız konuları değiştirmek istiyorsunuz.

YENGEÇ

Çevrenizi etkilemek için daha uygun bir gün bulamazsınız. Düşüncelerinizi süsleyerek karşı tarafa aktarabiliyorsunuz.. Mantıklı yönünüzün ağır bastığı bu günde, göz ardı edebileceğiniz olaylar olabilir.

AKREP

Finans konularında değişik fırsat beklentileri içindesiniz. Sonradan karar değiştirmek zorunda kalabilir ve zaman kaybına uğrayabilirsiniz. Çalıştığınız kişilerle ortak çalışmalarınızın altında parasal detaylar yatıyor.

BALIK

Çevrenizde oluşan olaylara farklı bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Olayları esnetmek isteyebilirsiniz. Toplantılarda, her kafadan bir ses çıkabilir. Bildiğiniz konularda inat etmeniz, olumsuz etkileşimlere neden olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA