• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2016, 00:00

10 ARALIK 1976

Yeni Lübnan hükümeti açıklandı

LÜBNAN'DA önceki gün Devlet Başkanı Elias Sarkis tarafından yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Müslüman Selim Hoss temaslarına başladı ve dün akşam hükümet üyelerini açıkladı. Selim Hoss (Sunni Müslüman) Başbakan, ekonomi, ticaret, endüstri, petrol ve enformasyon bakanlıkları. Fuat Butros (Rum Ortodoks) Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı.
Salman (Dürzi Müslüman) İçişleri, konut ve kooperatifler bakanı. İbrahim Şeyto (Şii Müslüman) Sağlık, Su ve Elektrik Kaynakları Bakanı.

Yeni bir deprem yasası çıkmalı

MESLEK Odaları, Anadolu'nun deprem kuşağında uygulanacak yeni bir deprem yasasının çıkarılmasını önermekteler. İlgililer, deprem kuşağı içindeki bölgelerde, sosyo-ekonomik şartların yıllardan beri değişmediğini, vatandaşın istediği şekilde kendini barındıracak bir konut yaptığını belirterek, "Saman ve çamurlar, 50 kiloluk taşlarla pekiştirilerek inşa edilen konutlar, ufak bir sallantıda yıkılarak can kaybının artmasına neden olabilir" dedi.

Türel, Milli Takım Teknik Direktörü
COŞKUN Özarı'nın istifasıyla boşalan Milli Takım antrenörlüğüne Metin Türel'in getirilmesi kesinleşti. Teknik Direktörlük görevinin Türel'e verilmesi, Futbol Federasyonu Başkanı Firüzan Tekil'in Ankara'da, Federasyon Eğitim Dairesi Başkanı Teoman Yamanlar ve Milli Takım antrenörleri ile yaptığı toplantıda kararlaştırıldı. Daha sonra Türel Ankara'ya davet edildi. Yamanlar kendisine teklifi iletti ve prensip olarak "Evet" cevabını aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA