• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.12.2016, 00:00

18 ARALIK 1976

DÜNYA


SURİYE-IRAK SOĞUK SAVAŞI ŞİDDETLENİYOR

Lübnan'da Arap Barış Gücü'nü oluşturan Suriye birliklerinin, Irak yanlısı "El Muharrir" ve "El Yevm" gazetelerine el koyduğu açıklandı. Gazetelere neden el konulduğu belirtilmedi. Beyrut'taki basın çevreleri, Iraklıların Bağdat uluslararası havaalanında patlayan bombaların Suriyelilerce konduğunu açıklaması üzerine Suriyelilerin Irak yanlısı gazetelerin bu haberi basmamaları için gazetelere el koyduğunu belirtiyorlar.

İZMİR

İZMİR'DE BU YIL 88 FİRMA İFLAS ETTİ

İzmir'de bu yıl 88 firmanın iflas ettiği, 31 firmanın durumunun da tetkik edildiği bildirilmekte. Yapılan araştırma sonuçları, iflas eden firma sayısında bu yıl yüzde 10 oranında bir artış olduğu gerçeğini ortaya koyuyor. İlgililer, bu yıl İzmir'de hileli iflasa rastlanmadığını, iflasların genellikle ekonomik kriz nedeniyle ortaya çıktığını öne sürmekteler.

SPOR

ASTON VİLLA, LİVERPOOL'U HEZİMETE UĞRATTI: 5-1


İngiliz futbolunun "Yenilmez armadası" olarak tanımlanan Liverpool, ligde Aston Villa önünde son yılların en büyük hezimetine uğradı ve rakibinden tam beş gol yedi. Aston Villa kendi sahasında 42.851 seyircinin izlediği maçta mükemmel bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın bütün golleri ilk yarıda atıldı. Liverpool bu yenilgiye rağmen 18 maçta 27 puanla liderliğini sürdürüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA