• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.12.2016, 00:00

22 ARALIK 1976

İsviçre dünyanın en istikrarlı ülkesi

Batı Avrupa'nın en zengin ülkeleri bile işsizlik ve enflasyon gibi sorunlarla uğraşıp dururken, İsviçre bu iki sorunu da çözümlemiş görünüyor. OECD tarafından yayınlanan istatistiklere göre, ülkede enflasyon oranı yüzde 1'e indi. Yine OECD kaynaklarına göre, işsizlik oranı yüzde 5'e düştü ve işsiz sayısı 15.292'ye indi. Bir İsviçreli yetkili, ülkenin günümüzdeki durumunun tüm onur payının halka ait olduğunu belirtti.

Ayla Algan İzmir'e bir yenilik getiriyor

İzmir'de ilk kez değişik türde bir eğlence tertipleniyor. Türk Hafif Müziği'nin ünlü sesi Ayla Algan ile tanınmış piyanist Yaşar Güvenir'in katılacakları ve Cafe Plazza'da tertiplenen gecenin adı "Chansons Françaises" olacak. Ayla Algan geceyle ilgili, "Avrupa'nın pek çok şehrinde bu tip geceler tertiplenir. Fransız mutfağı ve şarkılarını tanıtıp, samimi bir hava içinde hep birlikte eğleneceğiz" şeklinde konuştu.

Alsancak'ta beraberlik günü

Alsancak dün yeni bir beraberlik günü yaşadı. Karşıyaka Düzcesporla 1-1, İzmirspor da Yeşilova ile 0-0 berabere kaldı. Yeşilova'nın İzmirspor'dan puan koparmasında, Kaleci Ali de önemli rol oynadı. Yeşil-kahverengili ekibin, yavaş yavaş eski formuna erişmeye başlayan kalecisi yerinde müdahalelerde bulundu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA