• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.12.2016, 00:00

20 ARALIK 1976

İtalya bunalımın eşiğinde

İtalya'da Hristiyan Demokrat azınlık hükümeti Başbakanı Guilio Andreotti, son günlerde yoğunlaşan kanlı terör olayları konusunda iç zirve çağrısı yaptı. Komünist ve Sosyalist partilerle birlikte diğer küçük partilere de yapılan çağrı, son üç gün içinde altı kişinin ölümlerine neden olan kanlı olayları görüşmeyi amaçlıyor. Çağrıya karşılık veren Komünist parti yetkilileri, "Bu eylemler ya yasa dışı sol örgütlerin ya da neo-faşistlerin işidir" dediler.

Seferihisar'da sarılık salgını

Seferihisar'da halk panik içinde. İçme suyu şebekesi yenilenirken, bazı yanlışlar yapılıp içme suyuna lağım suları karışınca ilçede sarılık salgını başladı. Belediye Meclisi'nin önceki gün yaptığı toplantıda bu durum tartışıldı ve müteahhit firma ile olan sözleşme iptal edildi.
Belediye Meclisi'nin 10'a karşı 6 oyla aldığı karar, Noter kanalıyla İller Bankası'na iletildi.

Altaylılar kurban kesti

Altay, İzmir'deki başarısızlıkların Eskişehirspor maçıyla son bulması dileğiyle dün kurban kesti. Futbolcular antrenmana kurban kanını alınlarına sürerek çıktılar, Adana Demirspor, Boluspor ve Fenerbahçe maçlarında sürüp giden uğursuzluğun son bulması için dua ettiler. Teknik Direktör Nejat Niş, kupadan elenmenin üzüntüsünü atlattıklarını ve Eskişehirspor'u yenerek ligde iddialı konuma gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA