• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.12.2016, 00:00

İsrail'de Dini Parti bakanları hükümetten çıkarıldı

İsrail Başbakanı İzak Rabin'in Ulusal Dini Parti bakanlarını hükümetten çıkarması nedeniyle İsrail'de seçimlerin öne alınacağı bildiriliyor.
Rabin'in bu bakanları, İsrail Parlamentosunda yapılan güvensizlik oylamasında karşı oy kullanmadıkları gerekçesiyle yasalara uygun bir şekilde hükümetten çıkardığı belirtiliyor. Ulusal Dini Parti, hükümeti İsrail'e verilen 3 tane F-15 jet savaş uçağı için Cumartesi günü tören yaparak kutsal Cumartesi'ye karşı çıkmakla suçluyor.

İzmir dehşet içinde

Cinnet geçiren 45 yaşlarında emekli bir işçi, Karabağlar'da 3, Karşıyaka'da bir kişiyi silahla öldürüp kayıplara karıştı. Polisin "Çok tehlikeli" diye alarm verdiği BMC fabrikasından emekli katil, gece evine misafir gelen ilkokul öğretmeni Süleyman Şenol'u sebepsiz yere öldürdü. Oradan çıkıp komşusu Muzaffer Altınbaş'a giden katil, kapıyı açar açmaz onu ve kardeşini öldürdü. Daha sonra Karşıyaka'da kırtasiyecilik yapan arkadaşının evine giden cani, onu da bir kurşunla öldürdükten sonra firar etti.

Halterciler direnişe geçti

İzmirli 30 haltercinin ajan Muammer Erek'e karşı başlattıkları direniş küçük çaplı bir skandala yol açtı. İzmir Halter Teşvik Yarışmalarına tek halterci dahi katılmadı. Ajan Erek ve hakemler müsabaka yerinde haltercileri boşu boşuna beklediler, kimse gelmeyince de dağılmak zorunda kaldılar. Halterciler, ajanın kendileriyle ilgilenmediğini, İzmir'deki hakem sayısının da yetersiz olduğunu iddia etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA