• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.01.2017, 00:00

4 OCAK 1977

Bayan Mao'cular eyleme geçti

BAYAN Mao ve arkadaşlarının tutuklanmaları ve ardından girişilen temizlik harekatının, Çin'in büyük endüstri kentlerinden Pao Ting'de silahlı çatışmalara yol açtığı ve silahlanan bazı halk gruplarının silah ve cephane fabrikalarını bastığı ileri sürülüyor. Pao Ting kentinde "Dörtler Çetesi"ni destekleyen ve Başkan Hua Kuo- Feng'e karşı olan bazı halk gruplarının başkentin güvenliğini de tehdit edecek bir isyan girişiminde bulundukları iddia ediliyor.

Menderes'in mezarı Selçuk'a taşınacak

MERHUM Başbakan Adnan Menderes'in mezarı Selçuk'ta Milli Parklar Müdürlüğü'nce düzenlenen Adnan Menderes Ormanı'na nakledilecek.
Selçuk Belediye Başkanı Ahmet Ferahlı, Orman Bakanı Turan Kapanlı tarafından Selçuk- Kuşadası arasındaki alanda Adnan Menderes adına bir orman düzenlendiğini söyledi ve bu orman için 150 milyon liralık yatırım yapılacağını belirtti.

Beşiktaş yeni yıla kötü girdi

1976'nın son haftaları kabuslarla dolu geçen, ümidini 1977'ye bağlayan Beşiktaş, yeni yıldaki ilk maçında da umduğunu bulamadı. Samsunspor maçıyla başlayan, Adanaspor ve Eskişehirspor maçlarıyla devam eden başarısızlık zincirine Mersin İdmanyurdu beraberliğiyle yeni bir halka ekleyen Siyah- beyazlı futbolcular, gol rekoruyla bitebilecek bu maçtan gol atmaksızın ayrılmak için tüm hünerlerini gösterdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA