• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2017, 00:00

27 ŞUBA T 1977

Kraliçenin helikopteri düştü

Ürdün Kraliçesi Aliye, Çarşamba günü bir helikopter kazasında öldü ve dün toprağa verildi. Yapılan açıklamaya göre, Kraliçe Aliye ve yanındakileri taşıyan askeri helikopter bir yağmur fırtınasına kapılarak yere çakıldı. Kral Hüseyin'in eşi, başkent Amman'ın güneyindeki Tafila'da bir hastaneyi ziyaretten dönüyordu.
Kazada Kraliçe'ye eşlik eden Sağlık Bakanı Muhammed el-Beşir ve Binbaşı rütbesindeki bir askeri doktor dahil kimsenin kurtulamadığı öğrenildi.

Güzelyalı'da iki katlı ev kül oldu

Güzelyalı Faik Bey durağında bir bakkala ait tüp deposunun bulunduğu iki katlı evde bütangaz tüpleri patladı, çıkan yangında iki katlı ev kül oldu. Yangın Güzelyalı'da panik yarattı. İtfaiye müdürlüğünden alınan bilgiye göre, müşteriye tüp satmak için binaya gelen bakkal, müşteriye verdiği tüpü ateşle yakmak suretiyle denerken tüp birden tutuştu. Patlamanın binadaki iki yüz kadar tüpe daha sıçraması ve patlamalar etrafta büyük korkuya sebep oldu.

Rakibini sahada öldürdü

Diyarbakır'ın Bismil ilçesindeki Dolay köyündeki futbol maçında, bir genç kendisine kasti tekme atan rakibini saha ortasında tabancayla vurarak öldürdü. Köy gençlerinden oluşan iki takım arasındaki maçı köy halkı izlerken, Hüsamettin Bozan adlı genç, kasti faul yapan Salih Ergun ile tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan Bozan, kale arkasında çıkardığı elbiselerinin başına gitti ve aldığı tabanca ile sahaya dönerek Salih Ergun'u vurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA