• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.03.2017, 00:00

12 MART 1977

Vance Kahire'de, Clifford Atina'da

ABD Başkanı Carter'ın Ortadoğu ve Kıbrıs sorunlarının çözümlenmesi amacıyla bölgeye gönderdiği temsilciler temaslarını sürdürüyor.
Cyrus Vance, Mısır'da yetkililerle görüşmeler yaparken Clark Clifford da Ankara'yı ziyaretinden önceki son durağı olan Atina'da temaslarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Viyana'dan sonra Atina'yı ziyaret eden Clifford, Başkan Carter'ın ABD ile Yunanistan arasındaki ilişkileri geliştirme amacında olduğunu söyledi.

Bayar'ın evi bombalandı

Eski Cumhurbaşkanlarından Celal Bayar'ın Göztepe'deki köşkü bombalandı. Bomba, Çapa İlköğretmen Okulu'nda saat 20:30'da meydana gelen patlamadan 20 dakika sonra atıldı. Bunu kısa aralıklarla öteki bombalı saldırılar izledi. Bilinmeyen kişiler tarafından atılan patlayıcı maddenin dinamit lokumu olduğu polis tarafından belirlendi. Olay sırasında evde bulunan Celal Bayar, patlamayı soğukkanlılıkla karşıladı ve yanındakilerden telaşlanmamalarını istedi.

İzmirli yüzücüler Lüksemburg denemesinde

İzmirli yüzücüler, Lüksemburg ve Mladost Uluslararası Yüzme Turnuvaları için ilk baraj geçme denemelerini dün Atatürk Yüzme Havuzunda yaptılar. Az sayıda yüzücünün katıldığı müsabakalarda Yeşim Turan, Sadri Özün ve Ferdi Doktoroğlu konulan barajlardan iyi dereceler yapmayı başardılar. Günün en ilginç yarışı, 200 M. Ferdi Karışıktı. Büyük çekişmeler içinde geçen yarışta Sabri Özün, kardeşi Sadri'yi geride bırakmasını bildi.

EKREM DURUL

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA