• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fenerbahçe için her şey bitti GÜRKAN ERTAÇ

Fenerbahçe için her şey bitti

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2016, 00:00
F.Bahçe'nin Portekiz'in Braga kenti köylüsü Pereira ile sezon başından beri başı dertten kurtulmuyor.
Adam her hafta adına rotasyon dediği gaflarla takımın önüne rakip değil, kendisi taş koyuyor.
Bakıyorsunuz haftalarca Robin Van Persie'yi kesmiş, Hollandalı medyada yaygara koparınca oynatıyor, bakıyorsunuz bir hafta Nani'yi oynatıyor, bir hafta sonra ona da makası vuruyor.
Son 4 haftada da Caner Erkin'e taktı. Türk Milli Takımının hücum silahı, Avrupalıların listelerine aldıkları adamı kulübe mahkumu yaptı, ofansif tarafı sıfır Hasan Ali'yi oynatıyor da oynatıyor. Gollük ataklarda pas bile veremediği halde. Sonunda sabırtaşı çatladı, G.Saray maçında da 11'de ismini göremeyen Caner isyan bayrağını açınca süresiz kadro dışı bırakıldı. G.Saray maçı öncesi ne moral ama... Buna rağmen F.Bahçe maça öyle hızla başladı ki, derbi tarihinin deplasmanlardaki en fazla, en net gol pozisyonlarını yakaladı ama, beceriksizliğin doruğuna çıktı, fırsatları inanılmaz şekilde harcadı. Henüz 50. saniyede RVP topu bomboş durumda Muslera'dan kurtaramadı. 3.dakikada bu kez Nani, Muslera'yla burun buruna geldi, ayni hovardalık onda da devam. Ve Volkan Şen...
Kale önünde yerden plase vursa yüzdeyüz gol ama, daha zoru yapıyor, dışarı atıyor, ikinci yarıda da kaçırdıklarıyla, "Bu nasıl gol adamı" dedirtiyor.
Sonra RVP bir kez daha saçbaş yolduruyor. Kurtarıcı olarak alınan Fernandao da bunlara rahmet okutuyor. G.Saray kapasitesi oranında direniyor, baskı da yiyor ama, bir kontratak golü sıkıştırmaya bakıyor. Ve böyle bir fırsatı da yakalıyor.
Podolski soldan kaçıyor, götürüp golü atıyor ama, bu bal gibi gole yardımcı hakem Aleks Taşçıoğlu taş koyuyor. G.Saray en kötü zamanında rakibine teslim olmayıp prestijini korurken, kaleci Muslera ve Hakan Balta'ya dua etmeli. Ve yönetim en kısa zamanda Riekerink'in yerine yeni teknik adamını seçmeli.
Riekerink de, gaflarda Pereira'dan aşağı kalmaz. Kulübede üç sağbek Sabri, Linees ve Tarık Çamdal dururken, Semih'den sağbek yaratmaya çalışması akıl alır gibi değildi.
Sonuç: G.Saray-Fener oynadı, Beşiktaş kazandı, bence şampiyon oldu. Osmanlıspor, Torku Konya ve dün gece 3 haftada 7 puan kaybeden F.Bahçe'nin şampiyonluğu kaçırmaktan yakınması kadar gerçekçi olur ki ?
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA